ula selim paran yok kaşifte oyuncuları alı koyuyorsun![]()
Bu oyuncuları isteyene alırım. Benim param yetmedi, hiç hayal ettiğim gibi çıkmadı.

ula selim paran yok kaşifte oyuncuları alı koyuyorsun![]()
Bu oyuncuları isteyene alırım. Benim param yetmedi, hiç hayal ettiğim gibi çıkmadı.
Sana alayım, ben işte alamadığım için yazdım ya buraya.ula selim paran yok kaşifte oyuncuları alı koyuyorsunbende orta sahaya kaşif yolladım şimdi bunlar sana geldiyse bana yine 90 altı adamlar gelecek kalede öyle oldu bende de para yok yarın sabah kaşifi açıcam o zamana kadar para biriktireyim diyordum ben para biriktirine kadar senin hak gider bana da çöp oyuncular gelir kesin kaldık yine ortada
![]()
Sana alayım, ben işte alamadığım için yazdım ya buraya.
Ya 16 M vardı belki dedim adam satılır falan alırım diye ama çok pahalı bunlar.
Bende satarım diye düşünmüştüm 17-18 den 2 de adam alırım demiştim ama oyun özel teklif yapmış 75 lik adamı aldım işte 6,5 m verip. Verdikleri özel adam bile 75 lik.:dbende de 10m var fakirlik zor iş bugün adam satamadım bende çok fazla sıkıntı büyük![]()
bana 87lik forvet önermiş ama 6 -7 m daha lazım ona alamıyorum önümüzdeki 2 saatte para gelirse alıcam o forvetiBende satarım diye düşünmüştüm 17-18 den 2 de adam alırım demiştim ama oyun özel teklif yapmış 75 lik adamı aldım işte 6,5 m verip. Verdikleri özel adam bile 75 lik.:d
ahahahah demeOyundaki gazeteye göre Julius Nova ile düşme adayının en büyük 2 adayıymışız![]()