Bak son maça kaldı, hala bir şansın varArtık şampiyon belli oldu sayılır tebrik ederim B.Münih'i yöneten arkadaşı Bu sene çok hevesliydim kısmet değilmiş
Bak son maça kaldı, hala bir şansın varArtık şampiyon belli oldu sayılır tebrik ederim B.Münih'i yöneten arkadaşı Bu sene çok hevesliydim kısmet değilmiş
Hayır ikili averajda da genel averajda da benden önde bayern, yani şampiyon oldu artık ama kendi adıma güzel bir sezon geçirdim gururluyum Benle berabere kalmasaydın bak o zaman olurdum şampiyon belki senin yüzünden olamadım yani mutlu musunBak son maça kaldı, hala bir şansın var
Oyunda bildiğim kadarıyla ikili averaj yok. Sen 6 fark atar o da tek farkla yenilirse şampiyon olursun. Senin rakip 6 fark atılmayacak bir takım değil, Bayern'in rakibi de onu yenemeyecek takım değil. Ancak tabii bütün bu hesaplar...Hayır ikili averajda da genel averajda da benden önde bayern, yani şampiyon oldu artık ama kendi adıma güzel bir sezon geçirdim gururluyum Benle berabere kalmasaydın bak o zaman olurdum şampiyon belki senin yüzünden olamadım yani mutlu musun
Benim iki puanımı al sonra bana ütopik hayaller kurdur Bayern yenilmez ya kaç haftadır bekliyorum yenilmiyor son haftada yenilmez ne diyorsun @mfaruk yenermisin Bayerni ?Oyunda bildiğim kadarıyla ikili averaj yok. Sen 6 fark atar o da tek farkla yenilirse şampiyon olursun. Senin rakip 6 fark atılmayacak bir takım değil, Bayern'in rakibi de onu yenemeyecek takım değil. Ancak tabii bütün bu hesaplar...
Benim iki puanımı al sonra bana ütopik hayaller kurdur Bayern yenilmez ya kaç haftadır bekliyorum yenilmiyor son haftada yenilmez ne diyorsun @mfaruk yenermisin Bayerni ?
Gaza geldim sanırım dur gideyim taktiğimi 2-3-5 e çevireyim 12 gol falan atayım
Tahmin etmiştim Marqi'yi alırken bunları söyleyeceğini 2 tane de genç kaleci aldım. Biri daha 17 yaşında, alacak çok genç var daha. Senin takım iyi zaten@Riful Yani başka ligde bile deli ediyon beni. Hemen Marqiyi almışsın halbuki ben inmesini bekliyyordum.
Lan adamı sen takımı sçmeden gördüm de az bekleyeyim dedim. ama Rifo 'nun da bu lige geleceğini unutma GAFLETİNE DÜŞTÜM.Tahmin etmiştim Marqi'yi alırken bunları söyleyeceğini 2 tane de genç kaleci aldım. Biri daha 17 yaşında, alacak çok genç var daha. Senin takım iyi zaten
Beni çağırdığı an kaybettin zaten Marqi'yi Veratti'yi de alacaktım ama kalecilere verdim parayı. Kaçırma dikkat et!!Lan adamı sen takımı sçmeden gördüm de az bekleyeyim dedim. ama Rifo 'nun da bu lige geleceğini unutma GAFLETİNE DÜŞTÜM.
Ben orda jeton harcamamaya kaar verdim.
Takmda ilk ikisi hariç orta saha yokmuş la. forvet kaynıyor hep.