Herhalde takımda değil artık bende bir şey var. Bir sene kaleci 4 oynar öbür sene 4 haftada 5 adam sakatlanır.Abi sen takımı hamama götür
Herhalde takımda değil artık bende bir şey var. Bir sene kaleci 4 oynar öbür sene 4 haftada 5 adam sakatlanır.Abi sen takımı hamama götür
Abi 70dk 10 kişi oynamışım ona rağmen oyun istatistikleri fena değil sadece 3 şut çekilmiş kaleme şans yokmuş bu maç ben ona takılmıyorum ben kırmızıya takıldım bak hakem seviyesi kırmızı değil turuncu değil sarı arkadaş agresifte falan unutsam eyvallah ama normal ona takıldım5. maç, ilk galibiyet sana denk geldi Patlamayı sana yaptılar aslanlarım
Kaleciyi takasla hallettik ama bu sakatlık olayına nasıl çözüm bulunur bilemedim inşallah yakınlarda maçımız vardır eksik yakalamışken bende faydalanayımHerhalde takımda değil artık bende bir şey var. Bir sene kaleci 4 oynar öbür sene 4 haftada 5 adam sakatlanır.
Sana verdiğim adamda georgeRmartin'e saldırmıştı maçta normal oynatmama rağmen. Dikkat etHerhalde takımda değil artık bende bir şey var. Bir sene kaleci 4 oynar öbür sene 4 haftada 5 adam sakatlanır.
Yok yahu peşe 4 oynadı adam.Sana verdiğim adamda georgeRmartin'e saldırmıştı maçta normal oynatmama rağmen. Dikkat et
O 4 oynayan kalecinin morali bozuktu diye hatırlıyorum.
Birini satıp kurtulmuştum ama bakalım. Biri 3 diğeri 6 hafta sakat, hangisini kurtarayım, birini kurtarana kadar başkası sakatlanacak birde. Sakat adama antrenman yese en azından gece gündüz basardım.Kaleciyi takasla hallettik ama bu sakatlık olayına nasıl çözüm bulunur bilemedim inşallah yakınlarda maçımız vardır eksik yakalamışken bende faydalanayım
Hakemi satın aldım Bu maç taktik değiştirmiştim iyi geldi. Bakalım sıradaki kurban kimAbi 70dk 10 kişi oynamışım ona rağmen oyun istatistikleri fena değil sadece 3 şut çekilmiş kaleme şans yokmuş bu maç ben ona takılmıyorum ben kırmızıya takıldım bak hakem seviyesi kırmızı değil turuncu değil sarı arkadaş agresifte falan unutsam eyvallah ama normal ona takıldım
3-0'dan geri gelmek boru değilBeraberlik takımıyla berabere kalmışım layn. Münihin gerisine düştük işte
Bnde çok gol yidim bu sezon:/