Bayern 1 taneyi zar zor attı, sen nasıl 2 attın, birkaç tane sallar geçerim diye çıkmıştım halbukiO savunmayı aşmış ya benimkiler @Riful kimse karşımda duramaz artık
Sen mobilden falan mı bakıyorsun, tek açıklaması ekranın kaymış. Geçende aşağında yukarında olan maçlardan bahsediyordun.Allah Allah bu maçtada 2 gol atmışım gözüküyor ama skor 1-0 what the f...
Geçen seneden edindiğim tecrübelerimi konuşturuyorum şuraya bir mani iliştireyimBayern 1 taneyi zar zor attı, sen nasıl 2 attın, birkaç tane sallar geçerim diye çıkmıştım halbuki
Bende bu maçtan ders aldım, bu maçla beraber sonra otobüs taktiğini terk ettim.geçen seneden edindiğim tecrübelerimi konuşturuyorum şuraya bir mani iliştireyim
Hor görme gariban takımı var diye
Bir Mourinho yatar içimde
Mobilden giriyorum da 2 farklı oyuncum atmış yazıyo,belki senin dediğin gibidir yada üstüme büyük oyunlar oynanıyorSen mobilden falan mı bakıyorsun, tek açıklaması ekranın kaymış. Geçende aşağında yukarında olan maçlardan bahsediyordun.
1-0 senin maç 2-0 alttaki ve üstteki maçlar.
Biz senle her zaman anlaşırız. Bu gün sen yarın ben.Mobilden giriyorum da 2 farklı oyuncum atmış yazıyo,belki senin dediğin gibidir yada üstüme büyük oyunlar oynanıyor
@Daredewill adaş ilk kurban benim hazırlan sıra sana geliyor
Zaman gösterecek bize her şeyi bu sezonda ben olayım yarışta ne var yani sende 9. mu olucam 8.mi olucam diye düşünBende bu maçtan ders aldım, bu maçla beraber sonra otobüs taktiğini terk ettim.
Morinyo'da sezona müthiş başlar çoğu sezon ama sonra tökezler genellikle