Oyunda Defans-Ortahasa ve Forvet olarak ayrım var.Bu oyuna tam hakim olmadığımdan sormak istediğim bir şey var. Şimdi oyunda bek stoper ayrımı falan yok. Bu yüzden mesela ben sol bek alsam sağ bekte de oynatabiliyor muyum işleyiş nasıl veya stoper bek olabiliyor mu
Yok ya fark etmiyor ben denedim onu oynuyorlar her türlü hatta zorda kalınca stoper bile koydum sırıtmadan 7-8 oynadılar.Bu oyuna tam hakim olmadığımdan sormak istediğim bir şey var. Şimdi oyunda bek stoper ayrımı falan yok. Bu yüzden mesela ben sol bek alsam sağ bekte de oynatabiliyor muyum işleyiş nasıl veya stoper bek olabiliyor mu
Şimdi taktiğe ve oyunculara bağlı işte. Kanatlardan oynuyorsan kanat tarafına ortasahada hücum yeteneği yüksek adam koyman gerekir.Fark etmez olur mu? Orta sahaya 4 tane ön libero tarzı adam koyun bakalım gol atabiliyor musunuz?
Zaten kalede 1 defans orta saha forvette geliştirecek 2şer oyuncun olsa yeter. Kalan mevkileri al sat yaparak güçlendirebilirsin.@Monkey D. Luffy @GeorgeRMartin Sağolun. Teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz. Kaşifte bulamayınca artık transfer listesinden kopartacağız oyuncu.
Gomez'i satar satmaz ona çökebilirim elini çabuk tutUla marcelo'yu ben alacaktim.Ihtiyaciniz yoksa suarez'i birakin lutfen
Valla kaşif adam akıllı bulamayınca bende oraya yöneldim kusura bakmaUla marcelo'yu ben alacaktim.Ihtiyaciniz yoksa suarez'i birakin lutfen