Şahsi beklentim bu yönde:Yüzlerce cast olacak kesinlikle olacaktır büyük konuşmamak lazım. Kim zenci elf görmek istemez ki hem? Ya da eşcinsel Numenor'u helak eden homofobik Eru?
Şahsi beklentim bu yönde:Yüzlerce cast olacak kesinlikle olacaktır büyük konuşmamak lazım. Kim zenci elf görmek istemez ki hem? Ya da eşcinsel Numenor'u helak eden homofobik Eru?
Orta Dünyada sıradan bir orkun hayat rutinini bile izlerim ama işin şakası bir yana asyalı elf, zenci numenorean falan görürsem kendimi yakarım. Witcher'da fiziksel özellikleri gayet net ifade edilen Yennefer yerine, Rancidden olma Balcidden doğma bir Hintliyi kitlediler. Yetti artık.Şahsi beklentim bu yönde:
İzlemem o halde. Ciddiyim bu konuda.Yüzlerce cast olacak kesinlikle olacaktır büyük konuşmamak lazım. Kim zenci elf görmek istemez ki hem? Ya da eşcinsel Numenor'u helak eden homofobik Eru?
Şu yorumu görünce şöyle kalakaldım:Rastgele film sahnelerine bakarken düşündüm de, tam düşerken yüzüğü alıp Saurona versek, vasıfsız Aragorn yerine de Wanodaki Luffy reisi koysak kazanabilir miydik acaba? Bir HH ile 50000 orku bayıltırdı reyis, kartallar Legolas Gandalf falan derken kazanirdık gibi ama emin olamıyorum, sayıca çok kalabalıklar, bir de Sauron yüzüklü olacak, çıkamadım icinden
İyi değilsin savcım.Rastgele film sahnelerine bakarken düşündüm de, tam düşerken yüzüğü alıp Saurona versek, vasıfsız Aragorn yerine de Wanodaki Luffy reisi koysak kazanabilir miydik acaba? Bir HH ile 50000 orku bayıltırdı reyis, kartallar Legolas Gandalf falan derken kazanirdık gibi ama emin olamıyorum, sayıca çok kalabalıklar, bir de Sauron yüzüklü olacak, çıkamadım icinden
Mavi alevler saçıyor demiştim.
az önce yüzüklerin efendisi ilk kitabını okuyordum. bir arkadaş Glamdring parlıyor demişti, biz parlamıyor demiştik. ufak bir utandım şu an
özür dilerim hocamMavi alevler saçıyor demiştim.