Sauron 1 Aizen 5 diyorlar. Aradakileri sen düşün.Ekşiden yorumları okuyorum bazen de bu Sauron o kadar Elfi şunu bunu nasıl kandırıyor, biri de demiyor mu bu adam sahtekar diye @Smoker @ch3rl0b11n
Sauron 1 Aizen 5 diyorlar. Aradakileri sen düşün.Ekşiden yorumları okuyorum bazen de bu Sauron o kadar Elfi şunu bunu nasıl kandırıyor, biri de demiyor mu bu adam sahtekar diye @Smoker @ch3rl0b11n
Alnında sahtekar yazmıyor adamın. Ve çok iyi manipülatör.
Hakikaten çok ilginç ya, herkese ayrı yalan söyleyip yakalanmaması lazım, evde full set var hiç okumadım meraklanıyorum böyle şeyler duyunca.Sauron 1 Aizen 5 diyorlar. Aradakileri sen düşün.
Bir tane Balrog gelmiyor yanlış hatırlamıyorsam.Hakikaten çok ilginç ya, herkese ayrı yalan söyleyip yakalanmaması lazım, evde full set var hiç okumadım meraklanıyorum böyle şeyler duyunca.
Bir de ben bu serideki güç dengesini anlamadım. Okuduğum bir yorumda Ungoliant Morgothu döverken Morgoth çığlık atıp Balrogu çağırdı Balrog da Ungoliantı vadiye kadar kovaladı diyor. Bu denklemde Balrog > Ungoliant > Morgoth olmasi lazım ama burdaki yorumlardan tam tersi gibi sonuç çıkıyor ???
Bu dizide olamaz. Çünkü öyle karakterler yok.Bu üçlü artık her dizide var. İlk ikisinden şikayetim yok ama eşcinsellik artık sıkmaya başladı. Özellikle de her bölümde izleyicinin gözüne sokmaya çalışmaları bıktırdı.
Sauron'un şekil değiştirme özelliği var. Herkes onu Sauron olarak değil, Annatar olarak biliyordu. Şu seriyi bir oku da, öyle gel.Ekşiden yorumları okuyorum bazen de bu Sauron o kadar Elfi şunu bunu nasıl kandırıyor, biri de demiyor mu bu adam sahtekar diye @Smoker @ch3rl0b11n
Ungoliath orda ağaçları yaşam suyunu içip devasa bir boyuta ulaşıyor. Balroglar geliyor 1 tane değil. Yine de Melkorun o çığlığı bana da ilginç gelmişti. Ki Melkor Fingolfin ile dövüşürken 7 ölümcül darbe alıyor orada da attığı çığlıklar feci şekilde duyuluyor, Throndor yüzüne pençe atıyor ki Melkor o yaradan sonra yüzündeki kasklı maskeyi bir daha çıkaramıyor vb..Hakikaten çok ilginç ya, herkese ayrı yalan söyleyip yakalanmaması lazım, evde full set var hiç okumadım meraklanıyorum böyle şeyler duyunca.
Bir de ben bu serideki güç dengesini anlamadım. Okuduğum bir yorumda Ungoliant Morgothu döverken Morgoth çığlık atıp Balrogu çağırdı Balrog da Ungoliantı vadiye kadar kovaladı diyor. Bu denklemde Balrog > Ungoliant > Morgoth olmasi lazım ama burdaki yorumlardan tam tersi gibi sonuç çıkıyor ???
Duyduğuma göre aragornun gençliği zamanından başlıyacakmış yanlış duymadıysam.Umarım dizide siyahi, asyalı ve eşcinsel karakter olmaz. Olursa da, izlemem.
Hayır, Aragorn doğmadan çok daha öncesinden başlayacak. Filmlerde bildiğimiz karakterlerden çok azı olacak.Duyduğuma göre aragornun gençliği zamanından başlıyacakmış yanlış duymadıysam.
Yüzlerce cast olacak kesinlikle olacaktır büyük konuşmamak lazım. Kim zenci elf görmek istemez ki hem? Ya da eşcinsel Numenor'u helak eden homofobik Eru?Umarım dizide siyahi, asyalı ve eşcinsel karakter olmaz. Olursa da, izlemem.