1000. bölümün benim açımdan diğer bölümlerden bir farkı olmayacak, site adına sevinirim ama serinin bu bölümlerini görebilecek kadar yaşadığı için.
1000. bölümün benim açımdan diğer bölümlerden bir farkı olmayacak, site adına sevinirim ama serinin bu bölümlerini görebilecek kadar yaşadığı için.
1000 den bahsetmiyorum. İlgi çekici bir olay gerçekleşse yeter benim için. Ben son sayıyı diyorum. One Piece biterse muhabbetlerine girilmiş ondan yazdım.1000. bölümün benim açımdan diğer bölümlerden bir farkı olmayacak, site adına sevinirim ama serinin bu bölümlerini görebilecek kadar yaşadığı için.
Güzel her şey en sonunda biter...Aga niye bitecek gibi konuşuyorsunuz djfkfşskdjdldofj en az 8 yılı var.
Ben açıkçası çok sıkıldım ilk bölümlerin o esrarengiz tadı yok artık.Güzel her şey en sonunda biter...
Seri bittikten sonra, site kapalı hale gelecek, girenler sadece içerikleri görüntüleyebilecek, yeni yorum yapılamayacak, bir süre sonra da "This page doesn't exist" yazısı göreceksiniz ve yıllar sonra webarchive'den geçmiş yorumlara bakabileceksiniz.1000 den bahsetmiyorum. İlgi çekici bir olay gerçekleşse yeter benim için. Ben son sayıyı diyorum. One Piece biterse muhabbetlerine girilmiş ondan yazdım.
Sonundan çok emin şekilde tasarlanmış bir seri olduğu için Sonunun Bleach veya Naruto gibi hayal kırıklığı yaratmayacağına eminim.Seriennin sonunu kac kişi beğenecek acaba naruto bleach gibi beğenilmiceğni düşünüyorum
Kesinlikle söz konusu Oda sonuçta.Sonundan çok emin şekilde tasarlanmış bir seri olduğu için Sonunun Bleach veya Naruto gibi hayal kırıklığı yaratmayacağına eminim.