Bir şey olmadı...
Olurmu öyle şey bölümün ismi luffy oldu ve çoğunlukla luffy gösterildi ve bununla birlikde luffy fanları o bölüm luffy'nin gerçekten kaido'yu kolayca yenebileceğini sandılar (ben dahil) ama kaido daha yeni başlıyormuş aslında. :\Bir şey olmadı...
O tür anlar önemlidir. Güç dengelerinin hiç bir önemi yoktur. Luffy'nin Katakuri'yi yeneceği aynıyı kırınca belli olmuştu. Kaido'nun çok pis dayak yiyeceği de 1000. bölümle belli oldu : ))Olurmu öyle şey bölümün ismi luffy oldu ve çoğunlukla luffy gösterildi ve bununla birlikde luffy fanları o bölüm luffy'nin gerçekten kaido'yu kolayca yenebileceğini sandılar (ben dahil) ama kaido daha yeni başlıyormuş aslında. :\
Abi sen böyle yazınca kendimden utandım yav ben mesajın yarısını dalga amaçlı yazmıştım , bence herhangi bir bölümdü ama tabi siz daha iyi bilirsiniz ?O tür anlar önemlidir. Güç dengelerinin hiç bir önemi yoktur. Luffy'nin Katakuri'yi yeneceği aynıyı kırınca belli olmuştu. Kaido'nun çok pis dayak yiyeceği de 1000. bölümle belli oldu : ))
1000. bölüm olarak beklentilerimiz çok farklıydı. Ama her hangi bir bölüm olarak düşününce harika bir bölümdü : ))
Kralsın. Çok da farklı düşünmüyoruz. Boş g az verdi sadece. Ama iyi verdi haaa : ))Abi sen böyle yazınca kendimden utandım yav ben mesajın yarısını dalga amaçlı yazmıştım , bence herhangi bir bölümdü ama tabi siz daha iyi bilirsiniz ?