Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Olaylar bambaşka bir şeye evrilmeye başladı. Murata ara ara One'dan farklı küçük yollar çizse de bu sefer seyri değiştirecek bir yol açmış. Açıkçası çok beğendim. Yalnız Blast God mu olmuş orasını anlamadım.
 
Flash kardeşime seri kılıç getirin kurudu kaldı çocuk kılıçsız dövüşemiyor. Cenevar tanrı tatsumaki ye blast şeklinde göründü. Demek ki insanları bu şekilde kandırıyor en zayıf anlarında. Blast'ın açtığı portalda görünenler de farklı evren-gezegenlerde ki cenevar avcıları olabilir. Bizim S sınıfındakilerden güçlüdür bunlar. İşleniş çizim her zaman ki gibi çoşmuş...
 
Evsiz Emperor'dan umudu kesen güç içindeki sübyancıyı açık etti ama Tatsumaki biptir çekti rezil herife. Utanmadan bir de kızın rol modelinin kılığına girmiş. Cık cık cık.

Blast da adamım seride Saitama'dan çok olduğunu gösterdi bu bölüm sağolsun. O portalın ardında görüntüden fazlası var. O portalın ardında gerçek kahramanlar. Ve kahramanlara boyut işlemez dediğimiz bu bölümün geri kalanında herkes herkese daldı ama en son görebildiğim Flash'ın dayağını yeyip oturduğu ve kırkayağın böceklerden beklenen davranışı göstermeye devam ettiğiydi.
Öldürüyorsun öldürüyorsun gene geliyor gene geliyor. Bir de her seferinde bir boy büyüğüyle hem de. Battal boyunu yollayın da bitsin gayrı yeter lan!

King gene şahane. Bence portalın diğer tarafında onu çılgın atarken göreceğiz.

Kötücül suyun geri gelmesine de sevindim. O sperm ucubesinden çok daha ilgimi çekiyordu. Teke gidince keyfim kaçmıştı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık