Az kalsın kalbime iniyordu, en baştan redraw çizecek sandım.Murata en baştan çiziyor seriyi.
Son düzenleme:
Az kalsın kalbime iniyordu, en baştan redraw çizecek sandım.Murata en baştan çiziyor seriyi.
Bilmiyordum bunu ve birazcık araştırayım dedim. Murata dünyanın en büyük sevabını işlemiş...One var orjinal çizeri, Murata ise seriyi yeniden çiziyor. Murata'nın çizdiği seriyi tartışmak ve One'nin çizdiğinden direkt spoiler verilmesin diye konulmuş sanırım.
One bilerek kötü çiziyor, Mob’ın çizimlerine bakarsan daha insancıl duruyor, yine iyi değil ama bundan daha iyi.Bilmiyordum bunu ve birazcık araştırayım dedim. Murata dünyanın en büyük sevabını işlemiş...
Okumadım o seriyi hiç. One Punch Man için çok uğraşmak istemiyor herhalde One.One bilerek kötü çiziyor, Mob’ın çizimlerine bakarsan daha insancıl duruyor, yine iyi değil ama bundan daha iyi.
Mob Pyscho 100, mangayı salla animesi çok iyidir, 2 sezonu var , final sezonu duyuruldu, animasyonu çok iyidir.Okumadım o seriyi hiç. One Punch Man için çok uğraşmak istemiyor herhalde One.
Sanırım 14 Ocak’tayeni bölümden haber var mı
Yeni bölüm geldi diye heyecanlanıyorum bu arada belki aklına tartışmak için bir şey gelmiş olabilir.Şu konuya bölüm çıktıktan ve 5 gün geçtikten sonra mesaj atan banlansın.