Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Farklı ve havalı olduğunu düşünen casual kitle içerisine beni de dahil ettiğini düşünerek şunu söyleyebilirim ki
Mesajının başlangıcı hatalı olduğu ve devamını bunu göz önünde bulundurarak yazdığın için mevzuyu uzatmayacağım. Senin hakkında değil örnek gösterdiğin kesim hakkında konuşuyorum. Yoksa ne seni tanırım ne de yorumunu gördüm güzel kardeşim alınmanı istesem net bir şekilde yazarım acaba beni de mi dahil etti demene gerek kalmaz.

Müzeye asılmış kıçı kırık muza sanat eseri gözüyle bakan insanların arasından biri sıyrılıp ne yapıyorsunuz lan deyip muzu çöpe attığında bu onu memnuniyetsiz, hoşnutsuz, dikkat çekmeye çalışan bir troll yapmaz. Beyni olduğunun ve samimiyetin en büyük işaretidir bu hareket. Globaldaki kitleyi o muzu izleyenler olarak düşün. Bizler de nimeti çöpe atmasak da en azından bir hayvana vermek için sökeriz o duvardan. Bütün mevzu bu.

saitama rüyalarda gördüğü savaşı umut ettiği için keyfini çıkarmaya çalışıyor genosun ölmediğinide anladık bırakında saitamada heyacan kazansın sanki güçsüzleştirilmiş gibi bahsediliyo

siz istiyorsunuzki tek atsın ve bitsin bu kadar değil mi? Adam bildiğin kendisinin kopyası ile dövüşüyor? Creator ile dövüşüyor farkındasınız değil mi? Yoldan geçen hancı ile dövüşmüyor.
Yaratıcı ile vs atan karakter. Karşıdakini antitez gibi düşünün yada düşünmeyin. İki saitamanın çarpışması oldu.

Adam evrenin bir bölümünü silip attı la...
anladığım kadarıyla gücün 4/1'lik kısmı ile evrenin bir bölümü yok oluyor yani blast tayfası ellemese ve yön vermeseler evren tamamen yok olacaktı. Fotoğrafta galaksiler ve yıldızlar yok olmuş. Beni tatmin etti uzayda ne yukarısı vardır,ne aşağısı o yüzden yönünü bilmiyor garou. Beni biraz tatmin etti ayrıca saitama hala sınırlandırdım kendini demiş. Bence dikkatli okuyup,ayrıntılara dikkat edersek mantık çerçevesinde yazar çizmeye çalışıyor. Garounun yapabildiği tek şey kopya saitamalık.

Düşünüyorum da. Bu herif 6 yıldır seride. Seri içinde onun kadar işlenen adam yok. Buna Saitama da dahil. Buma rağmen adamın seriye kattığı hiçbir şey yok. Sıradan bir karakteri seriden çıkardığında yaratacağı etki ile Garou'yu çıkardığında yaratacağı etki farksız.
Bu bariz karakter israfıdır, zaman, emek ziyanlığıdır. Genos'un işlemcisinin birkaç panel görünüp sayıya yaptığı katkı, bütün bölüm boyunca boy göstermiş Garou'dan daha fazla.
Niye ulan niye!
bence çok güzel bir karakter gelişimi görüyoruz. Allah kitap aşkına kaç tane seride yan karakterin bu kadar işlendiğini gördük? Sınırlarını zorladığını? Opta Luffy'nin var mı böyle bir düşmanı? Tek elin parmağını geçmez bu diyarlarda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık