İşin özünde Saitama daha güçlü ama Garou da Saitama'yı kopyaladığı için, Saitama ve Garou eşit güçte gibi gözüküyorlar.
Hocam ciddi misin yoksa şaka mı bu Kaynak var mı ?
OPM'ye dair çıkmış son sayfa bu. Devamının gelmesini bekliyoruz seri ara verdi. Şu anda maruz kaldığımız şey One-Hundred Punch Man isimli bir OPM parodisi. Fan servis bitince kaldığımız yerden devam ederiz.
Gerçek sahne bu ama Murata sonradan değiştirdi bunu tekrardan çizerek.Hocam ciddi misin yoksa şaka mı bu Kaynak var mı ?
Seride ciddiyet ihtiyacı olduğu senin iddian. Kaldı ki bu ihtiyacı monster birliği çok güzel vermişti. Ondan önce uzaydan gelenler vardı. Saitama'nım ayarlarıyla oynayacak biri lazımdıysa Blast'ın boyutundakilerden biri de olabilirdi.Seriye olması gereken ciddiyeti kattı diye nefret ediyorsunuz karakterden. Okuduğum mangalar arasında en sağlam karakterlerden biri oldu Garou. Saitama'nın bile ayarları ile oynayan bir adam sonuçta.
Farklı ve havalı olduğunu düşünen casual kitle içerisine beni de dahil ettiğini düşünerek şunu söyleyebilirim ki şahsi olarak genelde okuduğu,izlediği veyahut gördüğü yapımları çok titiz bir şekilde inceleyip ağır bir biçimde de eleştiririm hatta bu nedenle arkadaşlarım ara ata "beğenmemek için beğenmiyorsun" dahi derler ve de zaten ben genelde sadece önüne koyulan içeriklerden beslenen kişilerden de pek hazetmem ancak aksi olarak popüler olan içerik iyi ise sırf popüler diye o içeriği yerden yere vurmanın da pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. One Punch Man'in işleyişi 2 sayı ile bu noktaya gelmedi,Orochi ile başlayan arc ile tamamen bu seyre yönelmişti eğer o arcı begendiysen bu sayıları One Punch Man bozuldu diye eleştirmen bana kalırsa fazla yersiz.Globalde anime manga takip etmek egzantirik bir hobi. Bunun farklı ve havalı olduğunu düşünen casual kitle o yüzden önlerine ne konsa yer sorgulamaz düşünmez toz kondurmaz. Seriler değil o serileri takip ediyor olmaktır bütün mevzu onlar için. Burada biz şükür ki o kafada değiliz. Wano sonrası Oda'nın üzerine kaymak döküp yalayan kitle elbette One-Hundred Punch Man okuyunca aşka gelecek çok beğenecek yaaaa Garou çok iyi abieee çekecek. Üyeleri hem kendilerine hem de okudukları eserlere saygıları olup o şekilde serilere yaklaştığı ve akıl izan yoksunu gibi tepkiler vermediği için seviyorum Kf ortamını. Türk işi kolpa casual kitle görmek isteyen için de ekşiyi önerebilirim. Globalle benzer tat alınabilir.