Cok begenmedim. Baska ceviri var mi? Yoksa inigilizce seklinde onerebilecegin site mevcut mu?Cinnet Fansub diye bir grup, tanımam hiçbirini. :/
Cok begenmedim. Baska ceviri var mi? Yoksa inigilizce seklinde onerebilecegin site mevcut mu?Cinnet Fansub diye bir grup, tanımam hiçbirini. :/
Türkçe başka yok diye biliyorum. İngilizce olarak da ben hızla geçtiğim için karşıma neresi çıktıysa oralardan okudum geçtim, nerelerden okuduğumu bile hatırlamıyorum.Cok begenmedim. Baska ceviri var mi? Yoksa inigilizce seklinde onerebilecegin site mevcut mu?
Türkçe başka yok diye biliyorum. İngilizce olarak da ben hızla geçtiğim için karşıma neresi çıktıysa oralardan okudum geçtim, nerelerden okuduğumu bile hatırlamıyorum.
Ama Stream çeviri konusunda güvendiğim sitelerden biridir. http://www.mangastream.to/one-punch-man-chapter-1-page-1.html
One'ın çizimlerinde saitamanın sıralamasıBu nedir ya kör oldum izlerken
Saitama burada S sınıfına çıkabildi mi yoksa A da mi hala?
Saitama'nın karşısında kim balon çıkmaz ki. Zaten bi sahnede ayaküstü tekledi bunu da geçen bölümlerde. :/Bang bu elemanı bi güzel dövdüm de okuldan attım diyordu. Balon çıkamıyordur inş.
Yaa spoiler vermesene tüm heycanı gitti şimdiYeni bölüm geldi sandım.
Saitama'nın karşısında kim balon çıkmaz ki.Zaten bi sahnede ayaküstü tekledi bunu da geçen bölümlerde. :/
Spoiler değil la normal Murata çizimlerinde geçmişti. One'un çizimleri okuyamıyorum ben. okumaya kalkıyorum ama lanet edip bırakıyorum iki sayfa sonra.Yaa spoiler vermesene tüm heycanı gitti şimdi