Ayni anda o da oluyor.Beğenmedim. Karahindiba vs Garou en heyecanlı yerinde böyle bi vsye geçmesi... Bitirip geçse güzel olurdu.
Lan resmen gozlerinden lazer atiyor.
Lazer gifi atmayacam kendimi tutuyorum...
Ayni anda o da oluyor.Beğenmedim. Karahindiba vs Garou en heyecanlı yerinde böyle bi vsye geçmesi... Bitirip geçse güzel olurdu.
ya ne olacaktı, sonuçta aynı stil :SYorumlarda bir insancık fark etmiş . Çok hoşuma gitti Chapter 84 ve 127
Hı hı :Sya ne olacaktı, sonuçta aynı stil :S
bekçi köpeği adam reyiz. bu reyiz sanayi bölgesinde yaşıyormuş, fabrikalardan atık toplama işindeymiş ve fabrikalardaki bekçi köpekleriyle çok fazla takıla takıla kendisi bekçi köpeğine dönüşmüş. şimdilerde belirlediği bölgesini gururla korumakla meşgul.Seriyi takip etmiyorum, ama bu nasıl bir troll karakterdir böyle. Tipe bak yahu.
O kısmı anladım da, niye Haçiko heykeli gibi duruyor, onu anlamadım.bekçi köpeği adam reyiz. bu reyiz sanayi bölgesinde yaşıyormuş, fabrikalardan atık toplama işindeymiş ve fabrikalardaki bekçi köpekleriyle çok fazla takıla takıla kendisi bekçi köpeğine dönüşmüş. şimdilerde belirlediği bölgesini gururla korumakla meşgul.
şu sahne ayrıca komiktir :d atakları pati vererek karşılaması...
bilmem :d o da göndermedir bi şekilde3O kısmı anladım da, niye Haçiko heykeli gibi duruyor, onu anlamadım.