Son kısimdaki dedigin ne oluyorne bölüm be! kızmış orochi kele!kel kafaya dokunulunca yumrukluyor!
evangelion referansını gördük murata..gözümüze sokma
Orochi'nin vucudu tum siginaga dagilmis vaziyette, canavarlari absorbe ederek gucunu geri topluyor. Tatsumakiyle Psykos'un altinda da vucudun merkezi var gibi.Olay sanırım orochinin milletten topladığı gücü absorbe ediyor pyskos, sonra orochi kele salça olunca tek yiyor yine Tatsumaki de kurtuluyor bu şekilde doğru mu anlamışım ?
Son kısimdaki dedigin ne oluyor
Bir insan nasıl Tatsumakiyi sevmez yahu? Hem çizimlerindeki komiklik olsun hem Saitama ile olan konuşmaları olsun...Bu sayfaya baktıkça içim kıpır kıpır oluyor . Tatsumaki'nin bu duruma düşmesi o kadar hoşuma gitti ki bu bölüm seride ki en sevdiğim bölüm olabilir
Çizimlerine ben de çok gülüyorum ama çok kibirli . O yüzden sinir oluyorum Aynı nedenden ötürü Tatlı Maske'ye de sinir oluyorum . Dayaklarını yedikten sonra derslerini alırlarsa belki sempati beslemeye başlarımBir insan nasıl Tatsumakiyi sevmez yahu? Hem çizimlerindeki komiklik olsun hem Saitama ile olan konuşmaları olsun...