Orochi miydi o. Japoncam o kadar iyi değil maalesef, başka bir canavar sandım ben. Çizimler klasik Murata; seviyor böyle şeyleri.Bu fubuki'nin arkadaşının sürekli göğüsleri öne mi çıkıyor benim gözlerim bana oyun mu oynuyor. Bu arada orochi'nin yaşamasına da şaşırdım korkuyu hissettikten sonra ben öldü sanıyordum. Yenileme süresi çok hızlı gibi görünüyor. Kadın gel birleşim diyor ama ne faydası olucak tam anlamadım.
Bu fubuki'nin arkadaşının sürekli göğüsleri öne mi çıkıyor benim gözlerim bana oyun mu oynuyor. Bu arada orochi'nin yaşamasına da şaşırdım korkuyu hissettikten sonra ben öldü sanıyordum. Yenileme süresi çok hızlı gibi görünüyor. Kadın gel birleşim diyor ama ne faydası olucak tam anlamadım.
Orochi miydi o. Japoncam o kadar iyi değil maalesef, başka bir canavar sandım ben. Çizimler klasik Murata; seviyor böyle şeyleri.
Seride göğüsleri öne çıkmayan kadın karakter sayısı bir elin parmağını zor geçer zaten
Valla tatsumaki'yi de resmen pedofili gibi tutuyor. O yüzden karakter hoşuma gitse de etrafta cosplay görünce anında gidenler var. Göğüs olması çok sorun değilde bu esper'ler (fubuki ve arkadaşı) hareket yaparken vücutlarını geriyor ve göğüsleri öne çıkarıyorlar. Kardeşim normal yap hareketini vücut yarışmasımı bu aaaa
Ya bu karikatür atılır mı ???Loli karakterleri seven ( Şahsen hiç sevmem ) çok büyük bir kitle var . Onların da mutlu olmasını istiyor Muratacığımız Fubuki'nin ve Psykos'un çizimleri çok estetik . Hoşuma gidiyor benim vallahi