Can sıkıntısından izlemiştim. 10 sene götürür bu beni.Şaşırtıcı @Smoker anime izlemiş .Duyda inanma diye buna derler.
Can sıkıntısından izlemiştim. 10 sene götürür bu beni.Şaşırtıcı @Smoker anime izlemiş .Duyda inanma diye buna derler.
Şimdi tam kendi dilinden konuştun.Şaka maka bende can sıkıntısından baktım, OP den başka hiç bişeyi takip te etmem izlememde ama şöyle bi baktım iyi güldürmüştü beni ondan sonra ara ara yokluyorum iyi oluyor.Can sıkıntısından izlemiştim. 10 sene götürür bu beni.
Şu anda animedeki 11. bölüm alltaki linke denk geliyor. 12. bölümde kaç manga sayfası ilerlerler bilmiyorum benŞimdi bu animenin bittiği yer 12. Bölüm mangada kaça denk geliyor
Eyvallah haci sağolasınŞu anda animedeki 11. bölüm alltaki linke denk geliyor. 12. bölümde kaç manga sayfası ilerlerler bilmiyorum ben
http://manga-tr.com/read-onepunch-man-chapter-34.2.html
Seriyi sevmemdeki başlıca etmen Saitama aslında. Saçma derecede güçlü ve bir o kadar da normal biri.Şimdi tam kendi dilinden konuştun.Şaka maka bende can sıkıntısından baktım, OP den başka hiç bişeyi takip te etmem izlememde ama şöyle bi baktım iyi güldürmüştü beni ondan sonra ara ara yokluyorum iyi oluyor.
Karşılaştırılamaz bile yahu.Gençler hunter kadar iyi mi anime ona göre başlayacam
edit: hunter kadar olamaz tamam ama hani yaklaşsada olur