Sonic reyizdir.Hiç komik değildi. Mumen, Sonic ve Genos aktif olmayınca bölümler komik olmuyor. Saitama'dan daha ilginçler her şeyden önce. Ayrıca Sonic, Atomic Samurai denen hıyarı cebinden çıkartır.
Sonic reyizdir.Hiç komik değildi. Mumen, Sonic ve Genos aktif olmayınca bölümler komik olmuyor. Saitama'dan daha ilginçler her şeyden önce. Ayrıca Sonic, Atomic Samurai denen hıyarı cebinden çıkartır.
Hapishane sahne konulsaydı bölüm içinde filler etkisi yaratırdı. Tamamen boş geçiyor pek birşey olmuyordu.Manga'da ki bazı sahneler hiç göremedim, yazık olmuş. Olaylar çabuk işlemeleride ayrı bi konu.
Ancak savaş, dövüş sahneleri gerçekten güzel yapmışlar, bakılası bir Anime olmuş.
Deniz Canlıları'nın geldği dev dalga ve hapishane sahnelerini hiç göremedim.
İkinci sezonu gelecek mi gelmeyecek mi şuan bir bilgim yok. Ancak bazı yerleri uzun tutsalarmış daha iyi olabilirmiş.Hapishane sahne konulsaydı bölüm içinde filler etkisi yaratırdı. Tamamen boş geçiyor pek birşey olmuyordu.
Bence gerek yok zaten yeterince filler ve boş serilerden bıkmışken serinin tadında ilerlemesi ben işime geliyor. Sıkmadan izlettiriyor, daha fazla izleyesin geliyor. Diğer türlü kendinden soğutabilirdi. Gerekli yerlerdeki açıklamaları veya filler kısımları da hoşuma gitti açıkcası.İkinci sezonu gelecek mi gelmeyecek mi şuan bir bilgim yok. Ancak bazı yerleri uzun tutsalarmış daha iyi olabilirmiş.
12 bölüm yerine 14-15 bölüm olabilirdi.
1vs1 başka 6vs1 bambaşkaBizim deniz kralı bile 2 si S seviye olmak üzere 10 15 tane kahraman dövdü bunlar bi torba adam geldi sivil halk katliamından başka ne yaptı En güçlü 3 savaşçıdan 1 i çakıl taşı atıyor ayıptır :/