Neyin kanıtı yok zoanların fiziksl gücü, dayanıklılığı ve yenilenmeyi arttırdığının mı kanıtı yok ?İmkansız değil ama kanıt yok. Neye göre bilecen? Gereksiz tartışma yani. Sadece laf yarışı olacak.
Neyin kanıtı yok zoanların fiziksl gücü, dayanıklılığı ve yenilenmeyi arttırdığının mı kanıtı yok ?İmkansız değil ama kanıt yok. Neye göre bilecen? Gereksiz tartışma yani. Sadece laf yarışı olacak.
Kid'in meyvesiz kalacak Luffy'den daha dayanıklı olacağının kanıtı yok.Neyin kanıtı yok zoanların fiziksl gücü, dayanıklılığı ve yenilenmeyi arttırdığının mı kanıtı yok ?
Senin için yok diyelim.Kid'in meyvesiz kalacak Luffy'den daha dayanıklı olacağının kanıtı yok.
Sizin için var diyelim.Senin için yok diyelim.
Fan olmayan herkes için var.Sizin için var diyelim.
Kata > Ray diyen luffy fanlarından iyi gibi geldi bana bu söylemRoger Garp ile nerdeyse birbirlerini öldüreceklerini söyler, o sırada kılıç fanı tarikatı özel üyesi dns: Ray>Garp. Roger'ı da Ray kk yapmış deyin. Siz de kurtulun bizde anasını satıyım.
Kizaru karşısındaki hali için dedim ben. Yanlış bir söylem. Ben bunu kabul ederim. Killer>Kata diyen, Zoro>Luffy diyen birisi olarak sen ne diyeceksin peki ?Kata > Ray diyen luffy fanlarından iyi gibi geldi bana bu söylem
Killer > Kata demekte sıkıntı neymiş ?Kizaru karşısındaki hali için dedim ben. Yanlış bir söylem. Ben bunu kabul ederim. Killer>Kata diyen, Zoro>Luffy diyen birisi olarak sen ne diyeceksin peki ?
Garp Roger'ın klasmanında bir adam. Roger tavandadır Garp tabanda. Ray'in bu heriflerle işi yok.