Nika yavaş yavaş devreye girmiş, gerektiği kadar yardım etmiştir.Bir şey sorucam seri basindaki dayanıklılığı ile şimdiki arasında uçurum olmasını neye bağlıyon?
Nika yavaş yavaş devreye girmiş, gerektiği kadar yardım etmiştir.Bir şey sorucam seri basindaki dayanıklılığı ile şimdiki arasında uçurum olmasını neye bağlıyon?
Nika yavaş yavaş devreye girmiş, gerektiği kadar yardım etmiştir.
Oda'nın o zamanlar zoan meyvesi diye düşünmemiş olmasına, Luffy'nin zaman içinde meyvesine daha çok hakim olmasına... Farklı şekillerde bakabiliriz buna. Fakat, şu an elimizdeki bilgiye göre retrospektif bir bakış atarsak; Luffy mitolojik zoan meyvesi yemiş ve bu zoan meyvelerinin getirdiği iyileşme, ekstra dayanıklılık var. Base Kid'in, meyvesiz Luffy'den dayanıklı olmasına neden bozuluyorsun? Olamaz mı? Yok mu sayacağız zoan meyvesini? Hem Kid dediğimiz adam gayet dayanıklı birisi, hatta öne çıkan özelliklerinden birisi bu.Bir şey sorucam seri basindaki dayanıklılığı ile şimdiki arasında uçurum olmasını neye bağlıyon?
Ben çok basit bir soru sordum. Luffy 7 yaşından beri bu meyveyi yemiş.Niye o zamanki ile şimdi arasında uçurum var. Bence olayı anladın.Oda'nın o zamanlar zoan meyvesi diye düşünmemiş olmasına, Luffy'nin zaman içinde meyvesine daha çok hakim olmasına... Farklı şekillerde bakabiliriz buna. Fakat, şu an elimizdeki bilgiye göre retrospektif bir bakış atarsak; Luffy mitolojik zoan meyvesi yemiş ve bu zoan meyvelerinin getirdiği iyileşme, ekstra dayanıklılık var. Base Kid'in, meyvesiz Luffy'den dayanıklı olmasına neden bozuluyorsun? Olamaz mı? Yok mu sayacağız zoan meyvesini? Hem Kid dediğimiz adam gaye dayanıklı birisi, hatta öne çıkan özelliklerinden birisi bu.
Nereye arttı yav, Jimbei kan vermese Hody ile olan dövüşünde ölüyordu.Ben çok basit bir soru sordum. Luffy 7 yaşından beri bu meyveyi yemiş.Niye o zamanki ile şimdi arasında uçurum var. Bence olayı anladın.
Dayanıklılığı 2 sene eğitimden sonra çok arttı. Acaba niye.
Bir orak ile bayılan Zoro'nunki mi arttı?Nereye arttı yav, Jimbei kan vermese Hody ile olan dövüşünde ölüyordu.
Zoro ne alaka şimdi ? Aaa cevap veremedin tamam anlıyorum xDBir orak ile bayılan Zoro'nunki mi arttı?
Ben de cevapladım zaten sorunu, cevabım net sanıyorum. Luffy'nin bireysel dayanıklığı az diyen yok, Kid'in dayanıklığı meyvesiz Luffy'den fazladır yazdım sadece. Sen soruları cevaplamak yerine geçiştiriyorsun, Luffy'nin bu kadar dayanıklı olmasında meyvesini görmezden gelecek miyiz? Kid'in, meyvesiz Luffy'den dayanıklı olması niye imkansız olsun?Ben çok basit bir soru sordum. Luffy 7 yaşından beri bu meyveyi yemiş.Niye o zamanki ile şimdi arasında uçurum var. Bence olayı anladın.
Dayanıklılığı 2 sene eğitimden sonra çok arttı. Acaba niye.
Seri başındaki ile oradaki arasında uçurum var. Seri basinds görece çok daha basit ataklara yatıyordular. Hem Luffy hem Zoro.Zoro ne alaka şimdi ? Aaa cevap veremedin tamam anlıyorum xD
İmkansız değil ama kanıt yok. Neye göre bilecen? Gereksiz tartışma yani. Sadece laf yarışı olacak.Ben de cevapladım zaten sorunu, cevabım net sanıyorum. Luffy'nin bireysel dayanıklığı az diyen yok, Kid'in dayanıklığı meyvesiz Luffy'den fazladır yazdım sadece. Sen soruları cevaplamak yerine geçiştiriyorsun, Luffy'nin bu kadar dayanıklı olmasında meyvesini görmezden gelecek miyiz? Kid'in, meyvesiz Luffy'den dayanıklı olması niye imkansız olsun?