Mistik Zoan yapamaz diye bir şey yok.Zoan nasıl yapıyor?
Mistik Zoan yapamaz diye bir şey yok.Zoan nasıl yapıyor?
Dünyayı yıkacak güç ama vuruşları sadece biraz kan alıyor.Adamın atomların ayrılması lazim değil mi ?Gurarara Gurara
O zaman gelip burada hala daha lasikten başka bir yetenek göstermeyen meyve için Nika meyvesi diye algı yapmayacaksınız.Dünyayı yıkacak güç ama vuruşları sadece biraz kan alıyor.Adamın atomların ayrılması lazim değil mi ?
Magma'ya bak vurdu mu deliyor.
Dayanıklığını zoan meyvesine borçluymuş işte. Hızlı iyileşme nedeni hep mitolojik zoan olması. Base Kid, zoansız Luffy'den dayanıklıdır mesela. Aksini kanıtlayamazsın.O zaman gelip burada hala daha lasikten başka bir yetenek göstermeyen meyve için Nika meyvesi diye algı yapmayacaksınız.
Croco dövüş esnasında Nika'dan bahsediyor aslında işin içinde bir iş olduğunu anlıyor hemen Timsah.Nika bitirdi ya luffy falan bırakmadı ortada. Luffy'nin hangi başarısını gerçekten luffy yaptı diyebiliriz? Croco'ya kadar gider. Luffy mi yendi yoksa nika mi yardım etti, kim aksini ispat edebilir? Nika hep gizliden yardım etti belki biz de luffy iradesi dedik.
Ben sayın savcıdan bir inceleme bekliyorum. İlk bölümlere kadar gitsek luffy ne yaptı nika nerede yardım etti devreye girdi diye ama onu da anlıyorum. Nika her yerde müdahale etmiştir, şimdi tek tek kim uğraşacak. Luffy köyünde hasta deli çocuk olsaydı daha iyiydi. Tuzlukta Zoro olurdu.Croco dövüş esnasında Nika'dan bahsediyor aslında işin içinde bir iş olduğunu anlıyor hemen Timsah.
Şu tepkiyi vermişti hatırlarsın.
Bir şey sorucam seri basindaki dayanıklılığı ile şimdiki arasında uçurum olmasını neye bağlıyon?Dayanıklığını zoan meyvesine borçluymuş işte. Hızlı iyileşme nedeni hep mitolojik zoan olması. Base Kid, zoansız Luffy'den dayanıklıdır mesela. Aksini kanıtlayamazsın.