MF'de ne yaptı ki ? Jack hiçbir şey yapmadı gerçi o yüzden üstün yapabilir.
MF'de ne yaptı ki ? Jack hiçbir şey yapmadı gerçi o yüzden üstün yapabilir.
Senin farklı yorumlarına denk geldim de rezil olma diye atmadım o zaman boşver... :SBen diyordum reis onu hatırlıyor musun diye kontrol ettim
Nereye attım hatırlamıyorum ya.Croco Seraphim vardı. Onu atabilir misin? @Skywalker
Tek yemedi diye mi övüyoruz yani ?Kuzandan kan alan omuzun isimlisi Crocodile'ı yıkmıyor çok ölümcül bir hasar da vermiyor. Sadece bu paneller yeterli
Kuzandan kan alan omuzun isimlisi Crocodile'ı yıkmıyor çok ölümcül bir hasar da vermiyor. Sadece bu paneller yeterli
Nereye attım hatırlamıyorum ya.
@Sir Crocodile Crocodile uyanış ile Jack'e tek atabilir diyordu ne uzun dövüşü.Uzun bir dövüşte şansı yok zaten.Crocodile çok dayanıksız bir karakter.
Jozu havayolları.Nasıl uçurmuş baksana...Adam yediği yumruğun etkisiyle kendini WB korsanı sanmaya başladı yahu.
Senin farklı yorumlarına denk geldim de rezil olma diye atmadım o zaman boşver... :S
Tek yemedi diye mi övüyoruz yani ?
Gearsız Luffye yenilen adamın Alabastadaya kadar uçması gerekirdi Amiralden kan alan salıdırıyla.. Crocodile Mf'ye zaten güçlendirilip getirdi orada bile üçüncü komutan ediyorduCrocodile'ı yıkmıyor çok ölümcül bir hasar da vermiyor.