Crocodile öyle bir karakter ki tüylü zincir ve kılıçlı babuncu tayfalarını şöyle kardeş yaptı.
26 yılın patlaması var. Her türlü patlayacak karakterDragon baya dolduruyor bu gücü şuan dehşet bir şey çıkabilir.
Jozu nasıl bakmış öyle lan, ben olsam savaş sonuna kadar kilidini açmazdım. Çok pis dalar kurtulursa.Karı-Kocalar her zaman denktir..
Onu hatırladım da attığım yer yok. Telefonda görseli de yok. Arıyorum şimdi.Yürüyen çaydanlık vardı.
Zaten bizim Kid, Law'ın uyanışla verdiği hasarı Amirale omuzla veriyordu. Marco bile yapamıyor bunu tam bir goril hani değişik güçleri yok ama fiziksel olarak bir hayvanJozu nasıl bakmış öyle lan, ben olsam savaş sonuna kadar kilidini açmazdım. Çok pis dalar kurtulursa.
Tam bir yarmaydı bu. Saf güç.Jozu nasıl bakmış öyle lan, ben olsam savaş sonuna kadar kilidini açmazdım. Çok pis dalar kurtulursa.
Kimi tek yer kimi kilitler... Fark var.Jozu nasıl bakmış öyle lan, ben olsam savaş sonuna kadar kilidini açmazdım. Çok pis dalar kurtulursa.
Kuzanı bağlamaz bu durumKuzan ile bir tutmadım komutan etmeyen adam bu saldırıya dayanamaz dedim. Aksini iddaa etmek Kuzana'da hakarettir
Dudağından bir damla kan aktı Aokiji’nin. Sen de abartmayı seviyon.Zaten bizim Kid, Law'ın uyanışla verdiği hasarı Amirale omuzla veriyordu. Marco bile yapamıyor bunu tam bir goril hani değişik güçleri yok ama fiziksel olarak bir hayvan