Croco'ya eksi yazacak haberleri yok.Uyanış varsa daha kötü, logia uyanışıyla çaylak korsana yenilmiş.
Croco'ya eksi yazacak haberleri yok.Uyanış varsa daha kötü, logia uyanışıyla çaylak korsana yenilmiş.
MF'de ne yaptı ki ? Jack hiçbir şey yapmadı gerçi o yüzden üstün yapabilir.
Uzun bir dövüşte şansı yok zaten.Crocodile çok dayanıksız bir karakter.Jack Minklere karşı aralıksız dövüşmüştü sanırım. Gece gündüz dönüşümlü geliyorlardı bir de. Croco'yu o adada kum torbası yaparlar.
Croco'ya eksi yazacak
mihawk varCroco olmasa gülecek şey yok.
Öyle dediğin gibi, Roger ve WB 20'li yaşlarında mı yoksa 50'li yaşlarında mı daha güçlü ortada olan bir durum...Aslında tam tersi zirve yaşlar.
Stampede bilgisi geldikten sonra bunları diyenleri ciddiye bile almadım ben. Hala daha kendini böyle kandıranlar buna inandırmaya çalışanlar var tabi...Dressrosa Law seviyesini görsün öpsün başına koysun diyenler vardı @Sir Crocodile
Uzun bir dövüşte şansı yok zaten.Crocodile çok dayanıksız bir karakter.
Bilemiyorum.WB'nin göğsündeki yarayı Croco yapmış diyorlar...
Ben diyordum reis onu hatırlıyor musun diye kontrol ettimÖyle dediğin gibi, Roger ve WB 20'li yaşlarında mı yoksa 50'li yaşlarında mı daha güçlü ortada olan bir durum...
Stampede bilgisi geldikten sonra bunları diyenleri ciddiye bile almadım ben. Hala daha kendini böyle kandıranlar buna inandırmaya çalışanlar var tabi...