Burada tüm MF'ye karşı mücadele eden Crocodile görüyorum.Jozu bunu döve döve WB tayfası üyesi yaptı.
Burada tüm MF'ye karşı mücadele eden Crocodile görüyorum.Jozu bunu döve döve WB tayfası üyesi yaptı.
Dostum güç konusunda feci sıçtı zaten yani bunun geri dönüşü yok artık. Sırf o yüzden Croco bu seviyeleri göremez, görmemeli dedim yıllarca millet hater sandı anasını satayım
OP okumayan adam yapmaz bu yorumu da neyse senin de farkın yok onlardan... :SJozu bunu döve döve WB tayfası üyesi yaptı.
Burada tüm MF'ye karşı mücadele eden Crocodile görüyorum.
Geri gitmesen bile gelişim durmuş olur. o yaştan sonra güçlenen var mı?
Alabasta yenilgisi rezalet bir olay ya hiçbir şekilde açıklayamazsın onu. 2 milyar ödül alacak çapta birisinin meyvesini kullanmadan bile yenebilmesi lazım o Luffy'i.Usta o daha kötü.Uyanışa rağmen miço Luffy dövdü oluyor.
Alabasta'da uyanış açmış olması benim işime gelir yahu...@II. Invictus başladın yine hikayeye...
Crocodile uyanıştan ilk bahseden karakter. Mf'de Dofta da haki yoktu.
Serinin başlarında gözüküp gösterdiği şeylere bak, Şuanki dinamiklerde Deniz Canavarı Shanksın kolunu alabilir miydi ? @Dattebayo..! ikinci resimdeki uyanışı andırıyor.
Akainu reis yine trash talkini konuşturuyor ama Croco WB korsanlarından değil, arada boşa yemiş küfürü. Bizim mahalledeki Filmci reis geldi aklıma.Jozu bunu döve döve WB tayfası üyesi yaptı.
Moraihta Luffye yenildi ama Wanoyu yara yara ilerlemiş ulusal hazineyi bile çalmış hakinin geç yedirilmesi işte.. Croc çok erken gösterildiAlabasta yenilgisi rezalet bir olay ya hiçbir şekilde açıklayamazsın onu. 2 milyar ödül alacak çapta birisinin meyvesini kullanmadan bile yenebilmesi lazım o Luffy'i.
Oda'nın bunu tanıtışı ve özene bezene çizdiği karizma panellerin ağırlığı da başkaydı. Çok erken yedirdi. Luffy'nin ancak NW'de denk gelmesi gereken bir rakipti Croco serideki yerine göre. Logia meyvelerin uyanışlara ayıkmak biraz zor var dese yok diyemezsin yani@II. Invictus başladın yine hikayeye...
Crocodile uyanıştan ilk bahseden karakter. Mf'de Dofta da haki yoktu.
Serinin başlarında gözüküp gösterdiği şeylere bak, Şuanki dinamiklerde Deniz Canavarı Shanksın kolunu alabilir miydi ? @Dattebayo..! ikinci resimdeki uyanışı andırıyor.