Vallahi sapığı değilim.Karakter olarak bir Garp etmez benim gözümde. Ama güç olarak zirve Sakazuki'dir aga.Tamam tamam Listende anladım sen Sakazuki sapığıymışsın cevaplarımı geri alıyorum.
Vallahi sapığı değilim.Karakter olarak bir Garp etmez benim gözümde. Ama güç olarak zirve Sakazuki'dir aga.Tamam tamam Listende anladım sen Sakazuki sapığıymışsın cevaplarımı geri alıyorum.
Sanji nasıl King'den yukarıda tek yemesine rağmenBen bu listeye takıldım biraz. Aokiji ile Akainu arasında neredeyse hiç fark yoktur bunu 10 gün boyunca kapışmalarından anlıyoruz. Ben Aokiji'nin yenildiğinde de düşünmüyorum. WB karşısında yaptığı kalleşliğe benzer bir ibnelik yapmıştır.
Akainu'nun listede bu kadar üst sıralarda olması çok garip. Ne Yonkou'lardan, ne Dragon'dan daha güçlü değildir. Şu anda Luffy'den belki o da belki güçlüdür. Luffy'nin alacağı Power up'la onunda gerisine düşecektir.
Benim listem şu şekilde:
1) Shanks
2) Blackbeard
3) Big Mom (Ruhundan yeme meselesi kafa karıştırıcı, ne kadar güçlenebileceği konusunda bir malumatımız yoktur. En güçlü bile olabilir.)
4) Kaido
5) Dragon
6) Luffy (İki bölüm sonra gelecek Power up'la buralara sıçrayacaktır)
7) Aokiji
8) Akainu
9) Ben Beckman
10) Fujitora
11) Kizaru
12) Mihawk
13) Ryokugyu
14) Yamato
15) Katakuri
16) Marco
17) Trafalgar Law
18) Kid
19) Zoro
20) Sanji
21) King
22) Shiryu
23) Weevil
24) Boa Hancock
25) Roo
26) Queen
27) Yasopp
28) Smoothie
29) Cracker
30) Doflamingo
Not: Joy Boy, Ryuma, İmu, Roger, Xebec, WB, Garp, Sengoku, Kong, Gorosei, Oden, Rayleigh, Shiki gibi isimleri listeye dahil etmedim.
Beckman'nın ve ya Marco'nun bir amiralin iki tier altında olması sence normal mi ?Bu da benim liste Wano sonu, Herkes Prime zamanında. Yaptığım yerde Xebec'i bulamadım, o da en tepe işte
Sanji nasıl King'den yukarıda tek yemesine rağmen
Rahat tokatlayamaz. Amiral bile sağ kol rahat alamıyor Sanji kim? Sanjinin şuanki hali Zoro'nun kral haki p.up'u almadan önceki halinden güçsüz. King karşısında Zoro'nun düştüğü duruma düşerdi.Sanji tek yemedi, yemediğinin kanıtı çizik bile olmaması, Zoro delik deşik ama. Ayrıca seriyi takip ettiğin konusunda şüpheliyim. Neticede Queen karşısındayken genleri uyandı. Şu haliyle King'i rahat tokatlar. Bak Queen'e ne hale geldi!?
Amiraller için ayrı tier açmadım fazla yığıltı farkettiysen.Beckman'nın ve ya Marco'nun bir amiralin iki tier altında olması sence normal mi ?
Aokiji için Aslında hem kendisinin gücünün düştüğünü ( büyük yaralar aldı) ve diğer karakterlerin gücünün arttığını düşünüyorum.akainu meselesinde ise yeni konumuna geldikten sonra biraz daha güçlenmiştir bunun sebebi serinin hikâye odaklı olmasıdır.Ben bu listeye takıldım biraz. Aokiji ile Akainu arasında neredeyse hiç fark yoktur bunu 10 gün boyunca kapışmalarından anlıyoruz. Ben Aokiji'nin yenildiğinde de düşünmüyorum. WB karşısında yaptığı kalleşliğe benzer bir ibnelik yapmıştır.
Akainu'nun listede bu kadar üst sıralarda olması çok garip. Ne Yonkou'lardan, ne Dragon'dan daha güçlü değildir. Şu anda Luffy'den belki o da belki güçlüdür. Luffy'nin alacağı Power up'la onunda gerisine düşecektir.
Benim listem şu şekilde:
1) Shanks
2) Blackbeard
3) Big Mom (Ruhundan yeme meselesi kafa karıştırıcı, ne kadar güçlenebileceği konusunda bir malumatımız yoktur. En güçlü bile olabilir.)
4) Kaido
5) Dragon
7) Aokiji
8) Akainu
9) Ben Beckman
10) Fujitora
11) Kizaru
12) Mihawk
13) Ryokugyu
14) Yamato
15) Katakuri
16) Marco
17) Trafalgar Law
18) Kid
19) Zoro
20) Sanji
21) King
22) Shiryu
23) Weevil
24) Boa Hancock
25) Roo
26) Queen
27) Yasopp
28) Smoothie
29) Cracker
30) Doflamingo
Not: Joy Boy, Ryuma, İmu, Roger, Xebec, WB, Garp, Sengoku, Kong, Gorosei, Oden, Rayleigh, Shiki gibi isimleri listeye dahil etmedim.
Şuan o kadar fark vardır bu iki karakter arasında.Aokiji ve Akainu arasında o kadar fark olduğunu sanmıyorum. Birde Rayleigh prime döneme göremi, yazdın güncel gücüne göremi?
Bence Akainu ve Aokiji arasında 1-2 tık fark var. Aokiji önce tanıtılan amiral sonra Kizaru sonra Akainu.(shounen mantığı) Ardından marinefordda aynı sırayla Aokiji sol kolla Kizaru sağ kolla Akainu ise Beyaz sakal ile eşleşiyor. Kizaru'nun sağ kolla eşleşmesinden bile Aokiji'den önde olduğu belli bence. Akainu'nun Marineford'da yaptıkları belli. Adam bununla yetinmeyip Aokiji'yi yeniyor.Ben bu listeye takıldım biraz. Aokiji ile Akainu arasında neredeyse hiç fark yoktur bunu 10 gün boyunca kapışmalarından anlıyoruz. Ben Aokiji'nin yenildiğinde de düşünmüyorum. WB karşısında yaptığı kalleşliğe benzer bir ibnelik yapmıştır.
Benim listem şu şekilde:
1) Shanks
2) Blackbeard
4) Kaido
5) Dragon
7) Aokiji
8) Akainu
9) Ben Beckman
10) Fujitora
11) Kizaru
12) Mihawk
13) Ryokugyu
14) Yamato
15) Katakuri
16) Marco
17) Trafalgar Law
18) Kid
19) Zoro
20) Sanji
21) King
22) Shiryu
23) Weevil
24) Boa Hancock
25) Roo
26) Queen
27) Yasopp
28) Smoothie
29) Cracker
30) Doflamingo