Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece'teki Tüm Karakterlerin Güç Sıralaması

nasıl değil Luffy kaç kez kaido nun hızını vurguladı * o kadar hızlıydı ki geleceği görmeme rağmen kaçamadım bunu Luffy diyor hala Hızlı değil diyorsak çok garip cidden
Luffy adamın hızını sadece 1 kere vurguladı.Kaido hibrit halinde bile blitzleyemedi base Luffy'yi.1001.sayıda bile base Luffy adamın baguasını tam olarak yemedi,kafasının ucundan sıyırdı sadece.Luffy,Sanji,Kizaru,Marco,Kata,Kuzan,Shanks,Mihawk? gibi adamlar daha hızlı Kaido'dan.Adamı en hızlı yapacaksınız ama.Ki Roger,Garp,Rayleigh gibi adamları saymadım bile.Onlar kesin kez daha hızlı.
 
Luffy adamın hızını sadece 1 kere vurguladı.Kaido hibrit halinde bile blitzleyemedi base Luffy'yi.Ki base Luffy bile adamın baguasını tam olarak yemedi,kafasının ucundan sıyırdı sadece.Luffy,Sanji,Kizaru,Marco,Kata,Kuzan,Shanks,Mihawk? gibi adamlar daha hızlı bu heriften.
1 kere vurgulamadığını hatırlıyorum , geleceği görmesine rağmen kaçınamadım diyor kaldı ki Luffy base ise Kaido da base idi hiçte öyle yememiş gibi de durmuyor


 
Luffy yonkou seviyesinde değil ve olamaz da. Her rakibini yenip(!) o seviyeye ulaşmadığı gibi.

Ashura Jack'le karşılaştığında rengini belli etti. Yk3 ayarı bu adam.

2v1 imparator yenme olayı işin saçmalık kısmı. Bunların afedersin s***tığı b*k kral haki olsa olmaz o iş. Bu sadece Luffy tarafı Kaido'yu indirdi Kid tarafı da Bm'yi indirsin olayından ibaret şişirme, hormonlu bir hadisedir. Ek olarak ben olaya değil icraata, olayın altyapısına, arkasına bakarım. Teferruatlı inceleme de bunu gerektirir bence.

Yamato'nun performansını King haydi haydi sergilerdi Kaido karşısında. Burada bazı bilinmeyenler var onlar için bekle derim; Kaido ve King'in performansına dair..
zaten wano da ki p up lar mantıklı değil Zoro nun kh kaplaması , Law ın dressrosa dan beri bu kadar güçlenmesi seride ki tüm savaşlar kh odaklı gidiyor zaten meyve baya geri planda kaldı böyle bence çok bir sakıncası yok
 
Luffy adamın dibinde duruyor dikkatli bak. Saldırıdan kaçınamama sebebi zaten bu. Kaido evet çok hızlı ama yine de Luffy'nin hızıyla mukayese edilemez.
 
Seride 5 tane yonko 2 tane Korsanlar Kralı rakibi korsan. 1 tane KK ve Denizci Kahramanı. 2 Tane eski Filo Amirali, 1 Tane Dünyanın en iyi kılıç ustası. Luffy, Borsalino, Issho, Kuzan ve "Ryokugyu" KK sağ kolu, Eski Shogun vs Wano Efsanesi Ryuma var. Son olarak da.. Devrimci Komutanı Dragon var.

Bak tam tamına Sakazukiyle beraber 22 tane Tepe seviye adam var. Sakazukiyi 12 veya 13'e koydum yani yarısının üzerine atıp yarısını üstüne koymuşum takıldığın şey bu mu yani ? Sırlama yaparken 5,10 sıra aşağıdaki adamlar bile birbiriyle aynı klasmanda oluyor ben kendim beklentime ve tahminime göre sırlama yaptım daha iyisini yapta görelim :)
Jozu'yu yanlış koymuşum Queen'le,Smoothie'nin arasına alalım onu. Jinbei'yi Roo'nun sağına alacağız.

Al sana en objektifinden bir liste.Hiç öyle Prime dönemlerine girmedim.WB,Roger yaşadığını,ihtiyar hallerini düşün. Sanji=Zoro, Roger=Garp,


Ekstradan kadın listeside yaptım.Belki oradan vururum sizi, çok fazla linçlemezsiniz. :D

 
Yaşayanlar arasında;
1- kaido
2- akainu
3- dragon
4- shanks
5- bigmom
6- blackbeard
7- luffy
8- aokiji
9- kizaru
10- rayleigh
11- mihawk
12- issho
13- greenbull
14- benn backman
15- yamato
Ben bu listeye takıldım biraz. Aokiji ile Akainu arasında neredeyse hiç fark yoktur bunu 10 gün boyunca kapışmalarından anlıyoruz. Ben Aokiji'nin yenildiğinde de düşünmüyorum. WB karşısında yaptığı kalleşliğe benzer bir ibnelik yapmıştır.

Akainu'nun listede bu kadar üst sıralarda olması çok garip. Ne Yonkou'lardan, ne Dragon'dan daha güçlü değildir. Şu anda Luffy'den belki o da belki güçlüdür. Luffy'nin alacağı Power up'la onunda gerisine düşecektir.


Benim listem şu şekilde:

1) Shanks
2) Blackbeard
3) Big Mom (Ruhundan yeme meselesi kafa karıştırıcı, ne kadar güçlenebileceği konusunda bir malumatımız yoktur. En güçlü bile olabilir.)
4) Kaido
5) Dragon
6) Luffy (İki bölüm sonra gelecek Power up'la buralara sıçrayacaktır)
7) Aokiji
8) Akainu
9) Ben Beckman
10) Fujitora
11) Kizaru
12) Mihawk
13) Ryokugyu
14) Yamato
15) Katakuri
16) Marco
17) Trafalgar Law
18) Kid
19) Zoro
20) Sanji
21) King
22) Shiryu
23) Weevil
24) Boa Hancock
25) Roo
26) Queen
27) Yasopp
28) Smoothie
29) Cracker
30) Doflamingo

Not: Joy Boy, Ryuma, İmu, Roger, Xebec, WB, Garp, Sengoku, Kong, Gorosei, Oden, Rayleigh, Shiki gibi isimleri listeye dahil etmedim.
 
Jozu'yu yanlış koymuşum Queen'le,Smoothie'nin arasına alalım onu. Jinbei'yi Roo'nun sağına alacağız.

Al sana en objektifinden bir liste.Hiç öyle Prime dönemlerine girmedim.WB,Roger yaşadığını,ihtiyar hallerini düşün. Sanji=Zoro, Roger=Garp,


Ekstradan kadın listeside yaptım.Belki oradan vururum sizi, çok fazla linçlemezsiniz. :D

Tamam tamam Listende anladım sen Sakazuki sapığıymışsın cevaplarımı geri alıyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık