Düzelttim, fıstık gibi oldu.Wb, Ryuma, Xebec, Roger, Garp zirve 5'lidir. Belki bunlara İm ya da Joy boy'dan biri ya da ikisi birden de eklenebilir. Sengoku bunlardan 1 lig aşağıda olur.
Düzelttim, fıstık gibi oldu.Wb, Ryuma, Xebec, Roger, Garp zirve 5'lidir. Belki bunlara İm ya da Joy boy'dan biri ya da ikisi birden de eklenebilir. Sengoku bunlardan 1 lig aşağıda olur.
Yav he heee.Tek Garp yetmiş.
Hiç sanmıyorum.Garp seni fena yanıltacak
Sengoku nun orda pek bir işi yok gibi1) Zirve isimler: Xebec, Roger, Wb, Garp, Sengoku
2) Zirve isimlere yakın güçteki geleceğin zirveleri: Akainu, Teach, Dragon, Shanks
3) Yonko-Amiral:
Kaido, Bm, Aokiji, Kizaru, Rayleigh, Oden, Mihawk, Wano sonu luffy
4) Sağ kol üstü:
Beckman, Marco, Magellan, Wano sonu kid ve zoro
5) Sağ kol:
Katakuri, King, shiryu, Wano sonu sanji
6) 2. Komutan:
Yamato, Queen, Smoothie
7) 3. Komutan:
Jinbei, Jack, Cracker, Who
Listen baştan aşağı hatalı. Hani tek tek incelim dedim. Her satırı incelemem gerekiyor. prime Sengoku, İmparatorlardan 2 Lig üstte öyle mi ? Hahahah Wano sonu Sanji, Katakuri, Marco gibi adamların ligine çıkıcak öyle mi ? İyiymiş kesin yaşandı. Rayleigh, Kaido ile aynı ligde; Peki.1) Zirve isimler: Xebec, Roger, Wb, Garp, Sengoku
2) Zirve isimlere yakın güçteki geleceğin zirveleri: Akainu, Teach, Dragon, Shanks
3) Yonko-Amiral:
4) Sağ kol üstü:
5) Sağ kol:
6) 2. Komutan:
Yamato, Queen, Smoothie
7) 3. Komutan:
Son sayıyla beraber kral hakinin önemi baya arttı. Üstüne aşırı iyi meyve ve savaş zekası eklendiğinde sengoku'nun orada olmaması için hiçbir sebep olmuyor.Sengoku nun orda pek bir işi yok gibi
Adama forumca garezinizin olması zirve isim olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunun mangada vurgusu yapıldı.Listen baştan aşağı hatalı. Hani tek tek incelim dedim. Her satırı incelemem gerekiyor. prime Sengoku, İmparatorlardan 2 Lig üstte öyle mi ? Hahahah Wano sonu Sanji, Katakuri, Marco gibi adamların ligine çıkıcak öyle mi ? İyiymiş kesin yaşandı. Rayleigh, Kaido ile aynı ligde; Peki.
Süper liste ama Oden'i Amirallerle aynı kefeye koymasak daha iyi olur bence. Wano sonu Zoro seviyesi veya taş çatlasa onunla Amiral arasında bir yerdedir.1) Zirve isimler: Xebec, Roger, Wb, Garp, Sengoku
3) Yonko-Amiral:
4) Sağ kol üstü:
5) Sağ kol:
6) 2. Komutan:
Yamato, Queen, Smoothie
7) 3. Komutan:
Evet 3. Lig biraz aşure'ye döndü, onu da iki gruba alırsam iyi olur ama ben oden'i 20 yıl önceki kaido'dan güçlü, şu anki yonko-amiral lere de yakın seviyede görüyorum. Kaido adamın ismini duyunca hala korkuyor.Süper liste ama Oden'i Amirallerle aynı kefeye koymasak daha iyi olur bence. Wano sonu Zoro seviyesi veya taş çatlasa onunla Amiral arasında bir yerdedir.