Bunu WB ve Roger'a söyle. WB direkt zirve olarak saydı diğer ikisi ile.Garp neyse de, Sengoku'nun zirve karakterler arasında işi yok.
Bunu WB ve Roger'a söyle. WB direkt zirve olarak saydı diğer ikisi ile.Garp neyse de, Sengoku'nun zirve karakterler arasında işi yok.
Kalifa, Jyabra dövüşünü ne kadar etkilediyse, o kadar etkisi olur o yaraların, Yani hiç. O zaman aynı mantıkla yaralı Kaidoyu alan Luffyi o lige koymaya kalkmaAdama forumca garezinizin olması zirve isim olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunun mangada vurgusu yapıldı.
3. Lig çok geniş bir lig. Onu nasıl ayıracağımı bilemedim. Kaido'yu üste yazabilirdim sadece ama son sayıda luffy'nin tekte alacağım lafından sonra o lig'e uygun buldum.
Sanji, queen'i yenecekse, queen'le aynı lig de bulunması sence de saçma olmaz mı? Hem de o yaralı haliyle alacaksa kesinlikle Queen'e fark atmış olacaktır. Ha queen'i yenemezse 1 2 lig alta koyarım.
Kaido'nun ne kadarı gitmiştir? %10? %15? Luffy bu adamı tekte yenecekse zaten hemen hemen yakın seviyede olduğunu gösterecektir ki o ligdeki herkes kaido'yu alamaz zaten. Oden, Rayleigh gibi adamlarda o ligde ama kaido'yu yenemezler bence.Kalifa, Jyabra dövüşünü ne kadar etkilediyse, o kadar etkisi olur o yaraların, Yani hiç. O zaman aynı mantıkla yaralı Kaidoyu alan Luffyi o lige koymaya kalkma
Roger nerede saydı?Bunu WB ve Roger'a söyle. WB direkt zirve olarak saydı diğer ikisi ile.
Xebec'i niye saysın? Adam sanki WB'nin döneminden. Linlin'i saymamış çünkü Sengoku daha önde. İyi ki Rayleigh'i unuttu demedin. Çünkü unutması imkansız, adam yakın tanıtıldı.Roger nerede saydı?
Xebec'i, Linlin'i saymayıp Sengoku'yu sayan, kaptanının D olduğunu hatırlamayan WB'i de takmaya gerek yok, çünkü bariz bir şekilde retcon var orada.
E Sanji'nin sanki yüzde 50'si gitti hahaha :d Sanjinin sağ kol olma şansı "0"Kaido'nun ne kadarı gitmiştir? %10? %15? Luffy bu adamı tekte yenecekse zaten hemen hemen yakın seviyede olduğunu gösterecektir ki o ligdeki herkes kaido'yu alamaz zaten. Oden, Rayleigh gibi adamlarda o ligde ama kaido'yu yenemezler bence.
Dediğim gibi 3. Lig baya geniş yapıldı. Bölebilirdim ama tayfanın aşırı hızlı gelişimine bakılırsa amiral seviyesi dediğimiz adamlar yonkolara denk veya aşırı yakın çıkacaktır.
Adama D diyorlar, haa çok ilginç benim tayfamda da D var diyor.Xebec'i niye saysın? Adam sanki WB'nin döneminden. Linlin'i saymamış çünkü Sengoku daha önde. İyi ki Rayleigh'i unuttu demedin. Çünkü unutması imkansız, adam yakın tanıtıldı.
Sanji'nin queen'i alma, luffy'nin kaido'yu alma, zoro'nun böyle şov yapma şansı da wano öncesi 0 dı ama okuduğumuz seride maalesef mantık pek işlemiyor.E Sanji'nin sanki yüzde 50'si gitti hahaha :d Sanjinin sağ kol olma şansı "0"
Mantık değil, senin yorumlaman hatalı. Seriyi hızlandıracağına inanmıyorduk ondan kimse beklemedi doğru düzgün.Sanji'nin queen'i alma, luffy'nin kaido'yu alma, zoro'nun böyle şov yapma şansı da wano öncesi 0 dı ama okuduğumuz seride maalesef mantık pek işlemiyor.