Senide kaybettik.Yaparım.
Senide kaybettik.Yaparım.
Xebec fanı olmak günahsa öldür beni kenşiro?????Senide kaybettik.
Xebec fanı olmak günahsa öldür beni kenşiro?????
Rogerı asla rakibi karşısında 2v1 attırıp ezdirmez.Xebec fanı olmak günahsa öldür beni kenşiro?????
Bu Xebecin benim beklentilerimde en güçlü olduğu gerçeğini değiştirmiyor... ha gücü yetmedi ha garantiledi... adamın adı duyulmasın diye herkes yırtınmış, adam yonkouların eski kaptanı beklentim düşündükçe daha da artıyor.Rogerı asla rakibi karşısında 2v1 attırıp ezdirmez.
2v1 attılarsa da Garp ve Sengoku vs Shiki gibi olur. İşi garantilemek için 2 kişi olmuştur. Rakip o kadar güçlü olduğundan değil.
4 5 farklı düşüncem olsa da genel olarak senin liste mantığını beğeniyorum ya. Çıksa garipsemeyeceğim şekilde. Tabi akainu ve aokiji dışında bu ikili hakkındaki görüşüm belliRocks D. Xebec > Edward Newgate > Gol D. Roger > Monkey D. Garp > Shimotsuki Ryuma > Monkey D. Dragon > Kaido > Charlotte Linlin > Shanks > Sengoku > Shiki > Marshall D. Teach > Sakazuki > Silvers Rayleigh > Kuzan > Kozuki Oden > Dracule Mihawk > Borsalino > Issho > Ryokugyu > Monkey D. Luffy > Benn Beckman > Marco > Charlotte Katakuri > King > Sabo > Edward Weevil > Tokikake > Magellan > Gion > Jozu > Shiryu > Gecko Moriah > Lucky Roux > Eustass Kid > Rob Lucci > Bartholomew Kuma > Nekomamushi - Inuarashi > Queen > Charlotte Cracker > Donquixote Doflamingo > Vista > Ashura Doji > Yasopp > Jack > Boa Hancock > Jimbei > Charlotte Smoothie > Trafalgar D. Water Law > Roronoa Zoro > Portgas D. Ace > X Drake > Urouge > Denjiro > Charlotte Perospero > Emperio Ivankov > Vinsmoke Sanji > Crocodile > Charlotte Snack
Bu konudan bağımsız hazırladığım elimde bulunan bir liste. Sanji Raid Suit, Kedi ve Köpek Sulong. Karakterler Prime falan filan
Akainu Teach'in üzerine koyulabilir. Kuzan da Teach'in bir arkasına4 5 farklı düşüncem olsa da genel olarak senin liste mantığını beğeniyorum ya. Çıksa garipsemeyeceğim şekilde. Tabi akainu ve aokiji dışında bu ikili hakkındaki görüşüm belli
Ben daha yukarı koyardım bu konuda yorumsuz kalıyorumAkainu Teach'in üzerine koyulabilir. Kuzan da Teach'in bir arkasına
Seri sonunda İmparator seviyesinde olur Kuzanla birlikte. Ama Listem şuanı kapsıyor o yüzden benim için yeri iyiBen daha yukarı koyardım bu konuda yorumsuz kalıyorum