Sabo, Law ve Drake'e o yerler çok fazla gelir.Seri sonu herkesin prime haline göre soldan sağa sıralama yapayım dedim ama hem çok saçma olmaya başladı hemde sıkıldım. Bu yüzden yarıda bıraktım.
Sabo, Law ve Drake'e o yerler çok fazla gelir.Seri sonu herkesin prime haline göre soldan sağa sıralama yapayım dedim ama hem çok saçma olmaya başladı hemde sıkıldım. Bu yüzden yarıda bıraktım.
Sabo Kid kadar olamaz mı diyorsun reyiz? Law'ı da Sanji'yi amiral yapıyorsam bu da yonko olur diye düşündüm. Drake de keza Sanji kadar eder diye düşündüm. Zoro nasıl az yada fazla gelmiş mi?Sabo, Law ve Drake'e o yerler çok fazla gelir.
Alfabetik sıralasan daha tutarlı olurmuş. Xd sıkılmadan yapacağın sıralamayı merak ettim, esprimi görmezden gel lütfen.Seri sonu herkesin prime haline göre soldan sağa sıralama yapayım dedim ama hem çok saçma olmaya başladı hemde sıkıldım. Bu yüzden yarıda bıraktım.
Devamını getiririm müsait zamandaAlfabetik sıralasan daha tutarlı olurmuş. Xd sıkılmadan yapacağın sıralamayı merak ettim, esprimi görmezden gel lütfen.
Kid'in de o seviye olabileceğine emin değilim zaten şu an. Sadece Roger'ın Shiki'si kontenjanı ve en azından yalap şalap da olsa ufak bir özenle çizilmiş bir tayfası olmasından kaynaklı o seviyede olabileceğini düşünüyorum.Sabo Kid kadar olamaz mı diyorsun reyiz? Law'ı da Sanji'yi amiral yapıyorsam bu da yonko olur diye düşündüm. Drake de keza Sanji kadar eder diye düşündüm. Zoro nasıl az yada fazla gelmiş mi?
Ben kendi kişisel bekleti yönümden değil de Oda'nın nasıl yapacağını düşünerek oluşturdum listeyi. Kimler hikayenin içinde aktif olarak kalır nereye yükselir diye.Kid'in de o seviye olabileceğine emin değilim zaten şu an. Sadece Roger'ın Shiki'si kontenjanı ve en azından yalap şalap da olsa ufak bir özenle çizilmiş bir tayfası olmasından kaynaklı o seviyede olabileceğini düşünüyorum.
Sabo da aynı şekilde Oda'nın Ace yaşasaydı bu kadar güçlü olurdu demek için yonkou mevkisine getirebileceği biri. Kesin bir amiral seviyesi olacaktır ama yonkouya kadar çıkacağını zannetmiyorum ben.
Sanji'yi görmemişim ya ben asıl Sanji Wano'da olsa olsa Yk2 seviyesi olur. Mesela Sanji Wano'dan sonra kimle dövüşür diye sorsak? Kimsenin aklına biri geliyor mu acaba ? Belki Burgess belki Shiryu diyen var. Adama seri bitimine kadar rakip bile bulamıyoruz anasını satayım. O kadar boş bir herif. Zoro kimle dövüşür, Lütfü kimle dövüşür dediğimizde nasıl aklımıza 3-4 kişi geliyor? Dolayısıyla Oda'nın kendisi Sanji'nin güç anlamındaki yerini o kadar boş bırakmışken bizim Sanji'ye amiral ya da üstü bir seviye biçmemiz sadece Sanji Kk tayfasında diye olur. Bu da beleşe konmaktır. Hee Sanji'nin işi zaten beleşe konmak olduğu için olmaz da diyemiyorum tabi
Drake de dediğin gibi aşağı yukarı Sanji ayarı bir adam. Fakat eksisi şu; kk tayfasında değil. Bu yüzden Sanji kadar yükselmeyecektir.
Law'a gelince... Daha Dressrosa'da hadi Yk3 diyebileceğimiz bir adama şamar oğlanı olmuş biri. Dalga geçe geçe yendi Dof bunu. Dolayısıyla Wano'da Yk3 seviyesi, belki biraz daha üstü ancak edebilecek biri. Dolayısıyla seri sonuna bir şey kalmadığını düşünürsek yonkou etmesi mümkün değil Law'ın. Tabi bunları normalde olması gereken güç dengelerine göre yorumluyorum. Kinemon'un neler yaptığını gördük yoksa
Ben Zoro için Zoro>=Luffy diyen biriyim o yüzden Zoro bana göre farklı bir yerde Ama forum standartları düşünüldüğünde sen yine standartların üzerine çıkmışsın Zoro için
bazı yerlere katılmasamda güzel liste eline sağlıkEn alt kademe olmuş mu? Yaparken en zevk aldığım yer orasıydı
D kategorisi sana göre nasıl olmalıydı? Kim nereye gelmeliydi?bazı yerlere katılmasamda güzel liste eline sağlık
Aşağı sıralarda değil üstlerde katılmadıklarım varD kategorisi sana göre nasıl olmalıydı? Kim nereye gelmeliydi?