Oda bile kendinden beklemez bunu.Oda'dan beklemez misin?
Oda bile kendinden beklemez bunu.Oda'dan beklemez misin?
Yanılıyorsun sensey karakter yaşlı bir bunak olursa daha güçlü olurAkainu Roger seviyesi bir adam.
Ben de onu diyorum ama Akainu seviciler toz kondurmuyor kendisine.Oooo. Seri sonu olarak bakarsak Luffy, Sabo, Kid, Zoro gibi kişilerde var.
Şuana kadarkilerden harbi ilk 20 zor ama seri sonuna baktığımızda ilk 20 de olması imkansız
@Densetsu no Samurai
Luffy ne ara yonkou üstü olduAkainu Aokiji seviyesi bir adam.
Luffy'nin yonko üstü, Kid'in yonko, Zoro'nun da en az amiral-amiral üstü olduğu yerde Sabo'da bırakın da amiral üstü olsun.
Seri sonu için diyorumLuffy ne ara yonkou üstü oldu
Ha mesela yani tamam.Seri sonu için diyorum
roger den önce, onu takılmak için yazdım, anasının karnından roger ile beraber çıkmadı ya bu adam, yalnız dediğin gibiyse bu bile garpın gözünde rogerin çok farklı bir yerde olduğunu, ulaşılamaz olduğunu, başka bir insan evladının ondan daha güçlü olmasının mümkün olmadığını gösterir, hem de roger ölünce, dövüşe ilgisini kaybettiyse bi amacı kalmadıysa o zaman denizcilerden ayrılarak bunun okuyucuya sarih bir biçimde beyan edilmesi daha iyi olurdu, eysin ölümüne göz yummasaydı mesela.Cincao Roger'dan sonra değil diye biliyorum.
Sabo seri sonu aşağı yukarı Luffy ile denk olacaktirAkainu Aokiji seviyesi bir adam.
Luffy'nin yonko üstü, Kid'in yonko, Zoro'nun da en az amiral-amiral üstü olduğu yerde Sabo'da bırakın da amiral üstü olsun.
Bende öyle düşünüyorum.Sabo seri sonu aşağı yukarı Luffy ile denk olacaktir