Olabilir.Zoro arayı biraz açar düşünüyorum ben ondan dedimBu konuya katılamayacağım Miyata, Zoro 9.5 ise Sanji 9.3 olacak benim için en azından. Sabo Sanji'den güçlü olursa Zoro'dan da olur yani fazla şey etmemek lazım
Olabilir.Zoro arayı biraz açar düşünüyorum ben ondan dedimBu konuya katılamayacağım Miyata, Zoro 9.5 ise Sanji 9.3 olacak benim için en azından. Sabo Sanji'den güçlü olursa Zoro'dan da olur yani fazla şey etmemek lazım
hyrYok knk yanlışın var
Dragon'un sağ kolu şuan en potansiyelli 3 kişiden biri. Sanji hayatta geçemez Sabo'yu. Zoro'dan geri olsada pek fark olmaz.Prime Sabo ne Prime Luffy eder ne de Prime Zoro.Sanji'den güçlü olur ama arada uçurum almaz.
Luffy ve Zoro arasında kayda değer bir fark olsada aynı fark Zoro ve Sanji içinde geçerliYa siz ciddi ciddi Zoro'nun Luffy ile güç seviyesi olarak aşık atabileceğini düşünüyorsunuz
inanamıyorum...
-
Zoro ile Sanji aynı klasman biri 72 ise diğeri maksimum 75 falan
Luffy ise 90+ olur
Koby de potansiyellimidir? Mangaka torpili var.Dragon'un sağ kolu şuan en potansiyelli 3 kişiden biri. Sanji hayatta geçemez Sabo'yu. Zoro'dan geri olsada pek fark olmaz.
Luffy ve Zoro arasında kayda değer bir fark olsada aynı fark Zoro ve Sanji içinde geçerli
Sabo Luffy'den sonra en potansiyelli karakter şu an bana göreDragon'un sağ kolu şuan en potansiyelli 3 kişiden biri. Sanji hayatta geçemez Sabo'yu. Zoro'dan geri olsada pek fark olmaz.
Sanji'den güçlü olur zaten dedim.Sanji'de çok potansiyelli bir adam amaDragon'un sağ kolu şuan en potansiyelli 3 kişiden biri. Sanji hayatta geçemez Sabo'yu. Zoro'dan geri olsada pek fark olmaz.
Luffy ve Zoro arasında kayda değer bir fark olsada aynı fark Zoro ve Sanji içinde geçerli
Kaptanını Germa yardımı olmadan kaçıramayan en üstün olduğu konu olan hızda abisi Niji'den ayar yiyen Sanji; Sabo kadar potansiyelli hayatta olamaz.Sanji'den güçlü olur zaten dedim.Sanji'de çok potansiyelli bir adam ama
Malesef..Koby de potansiyellimidir? Mangaka torpili var.
Naruto izlemedim ama eğer Naruto ve Sasuke yakın güçteyse öyle bir şey olması çok zor. Yani Devrimcilerin sağ kolu geleceğin en güçlü korsanıyla aynı /çok yakın güçte oluyor pehhSabo Luffy'den sonra en potansiyelli karakter şu an bana göre
Seri sonu da Naruto ve Sasuke gibi olurlar aralarındaki güç farkı açısından
Bir taraf güçlü olunca diğer taraf aşık atamaz mı? Evet karşısında şansı var.Ya siz ciddi ciddi Zoro'nun Luffy ile güç seviyesi olarak aşık atabileceğini düşünüyorsunuz
inanamıyorum...
-
Zoro ile Sanji aynı klasman biri 72 ise diğeri maksimum 75 falan
Luffy ise 90+ olur