Daha geçen Mihawk-Prime Garp konusu açılmıştı.Kılıç fanları+amiral fanlarının mesken tuttuğu yer ora yav xd.WGde Akainu vs Sanji var. Ona yaz XD
Daha geçen Mihawk-Prime Garp konusu açılmıştı.Kılıç fanları+amiral fanlarının mesken tuttuğu yer ora yav xd.WGde Akainu vs Sanji var. Ona yaz XD
Senin adam tokatlasa çok güzel olur aslında Ya da Avatarındaki adam yardımla indirse falan.Sakazuki'yi Luffy dışında birinin yenmesi kimseyi tatmin etmez. Ha nihai rakibi mi olur orası tartışılır.
Mihawk'ın karşısına Prime Garp gelse East Blue'ya kadar kaçarDaha geçen Mihawk-Prime Garp konusu açılmıştı.Kılıç fanları+amiral fanlarının mesken tuttuğu yer ora yav xd.
Mihawk Luffy'nin hedefini öğrendiğinde bu beni geçmekten daha zor diyor adamlar KK dengi adamı yediriyorMihawk'ın karşısına Prime Garp gelse East Blue'ya kadar kaçar
Benim adam'ın Sakazuki ile işi yok. WG binasına Yıldırım gücüyle bir inecek karşısında Im. Rüzgarı bir basacak 5 Gorosei bina dışına uçacak. Dragon Im'i paketleyecek bu sırada Sabo ve Bölge komutanları Cp0 tokatlayacak oh missSenin adam tokatlasa çok güzel olur aslında Ya da Avatarındaki adam yardımla indirse falan.
Reyleigh o kara kral namını nasıl aldı göstermedi mangaka kötü bir fb çizdi bu anlamda.Ha hakkını verir.Kong belki garp fb çizerse ki çizecek gibi o zaman görürüz ama bir garp bir sengoku gibi destansı çıkacağını sanmıyorum.Mihawk güçlü ama kılıç tayfanın düşündüğü gibi değil.Bana sorsan en güçlü 3 meyve shiki-enel-kuzan derim.Doğrudan ada yıkan meyveler.Dej avantajlarıda yok.Son 3 lüden rey-san baya zorlanarak yener derim gerisini kuzan alır.Meyve saniyelerde donduruyor.Wb mesela bisentosunda yeteneği olmasaydı donuyordu.Çok tehlikeli meyve.Bu arada eminim
Shiki, Sengoku, Bb sorgulanır diyorsun eğer Kuzandan güçlüleri yazsam
Rayleigh, Kong, Mihawk'ı eklesem ekstradan Sakaya yapıldığı kadar itiraz eden çıkmaz halbuki ucu ucuna sonuçlanmış bir dövüş.
Sakazuki Zoro'nun nihai rakiplerinden biri olsaydı kafasında bir ton teori oluşturur Dünyanın en güçlü adamı yapardı Akainu'yu ondan öyle.@Densetsu no Samurai bombayı atıp gitti adam la.
Üstüne İm, Joyboy ve muhtemel gorosei de koy.Gol D. Roger
Monkey D. Garp
Edward Newgate
Rocks D. Xebec
Shimotsuki Ryuma
Shanks
Kaido
Charlotte Linlin
Shiki
Sengoku
Marshall D. Teach
Aga akainu ilk 20'ye giremez yorumu saçma ama top10'da da yok bence
Dragon da var.Üstüne İm, Joyboy ve muhtemel gorosei de koy.
İlk 20 de olur ama 18, 19.sıralarda.