Zaten atılan bu video ve alabasta'da ki banyo sahnesi için Oda sürü psikolojisi dedi. Luffy'nin yanındakiler tepki gösterdiği için Luffy'de tepki verdi. Yoksa Nami'den etkilendiği için değil.Luffy ve Nami'nin asexüel olduğunu düşünüyordum.Birisinin Kk olmaktan başka diğerinin paradan başka bir şeyden pek etkilenmediğini düşünüyorum.
Luffy konusunda sanırım yanılmışımama yinede olabilir.Çünkü Kadınlar adasında hiç etkilenmemiş gibi bir izlenimi vardı.Kısacası Luffy'nin başka insanlarla ilişkisi ancak arkadaşlık olur.Onun en büyük aşkı Kk olmak.Aynı şekilde Nami'nin sevdasıda Para
Belki ilerde Luffy-Hancock
Onun harici tayfa üyeleri
Zoro-Tashigi Zoro-Perona ya da Zoro-Komurasaki Tayfa harici Belki Smoker-Hina Tashigi-Coby
Sanji-Pudding Chopper-Wanda Usopp-Kaya Robin-Zoro Robin-Devrimci üyesi
Franky-X Brook-Y
Bunu bilmiyordum.Luffy'i birisiyle pek düşünemesemde seri sonlarına doğru olabilir.Luffy çok aptal Hancock'ta Luffy yanında aptal oluyor.Aynı zamanda benciller.Uyumlu olurlarZaten atılan bu video ve alabasta'da ki banyo sahnesi için Oda sürü psikolojisi dedi. Luffy'nin yanındakiler tepki gösterdiği için Luffy'de tepki verdi. Yoksa Nami'den etkilendiği için değil.
Burada bu durum gayet açık. Oraya Sanji'nin / Brook'un başı yaslansa burunlarında kan fışkırmalar başlardı. Keza Momo'da görüyoruz, Nami'nin göğüs kısmına sarılınca nasıl zevk aldığını. Luffy burada gayet normal.
Olsa olsa Hancock ile olur. Koskoca imparatoriçe yi Luffy'e boşuna aşık ettirmemiştir.
Hancock için tasarladığı gelinliği bile kendi eşinin gelinliğinden esinlenmiş.
Ecchi'yi de geçmiş buRomantizm yok direkt ecchi var gerçi
Bende Bleach'te beklemezdim hiç. Hele ki Orihime ile ama İchigo ile evlenmişler.Bunu bilmiyordum.Luffy'i birisiyle pek düşünemesemde seri sonlarına doğru olabilir.Luffy çok aptal Hancock'ta Luffy yanında aptal oluyor.Uyumlu olurlar
Luffy ve Hancock olacak zaten, hatta başka çiftler de görebiliriz seri bitmeden önce. Ama romantizm olmayacak, sadece Sanji ile alakalı durumlarda espri ana amaç olmak üzere romantizme benzer şeyler görebiliriz Luffy-Hancock da Goku-Chi Chi gibi olur. Ana karakter aseksüelliğinden bir şey kaybetmeden, ona aşık olan karakterin inisiyatifiyle evlenirler falan.Olsa olsa Hancock ile olur. Koskoca imparatoriçe yi Luffy'e boşuna aşık ettirmemiştir.
Hancock için tasarladığı gelinliği bile kendi eşinin gelinliğinden esinlenmiş.
Şu kadın reddedilir mi? Kadının her hali çok güzel çok beğeniyorum. Luffy ile olduğunda kalpten gitmezse iyi.Luffy ve Hancock olacak zaten, hatta başka çiftler de görebiliriz seri bitmeden önce. Ama romantizm olmayacak, sadece Sanji ile alakalı durumlarda espri ana amaç olmak üzere romantizme benzer şeyler görebiliriz Luffy-Hancock da Goku-Chi Chi gibi olur. Ana karakter aseksüelliğinden bir şey kaybetmeden, ona aşık olan karakterin inisiyatifiyle evlenirler falan.