Bu bir eksiklik değil, neden eksiklik olsun. Aksine olması gereken bu. Shounen'in temelleri böyle atılmıştır. One Piece'de böyle şeyler olmaz.Op romantizm konusunda cok zayif hep eksik.. Naruto da sevgili olup evlenen bir suru karakter oldu Op'da ise hala tik yok.
Neden olmasin ? Kac yil devam ediyor en azindan bir ikilinin askini izlemek isteyen bir suru insan vardir..^^Bu bir eksiklik değil, neden eksiklik olsun. Aksine olması gereken bu. Shounen'in temelleri böyle atılmıştır. One Piece'de böyle şeyler olmaz.
Olmasın zaten yakışmaz ki. Hele tayfa içinde bu tip bir ilişki niyeyse çok çirkin olurdu gibime geliyor. Maceralarının saflığına gölge düşecekmiş gibiOp romantizm konusunda cok zayif hep eksik.. Naruto da sevgili olup evlenen bir suru karakter oldu Op'da ise hala tik yok.
Olmuyor değil ağaç bile ne durumda baksana. Romantizm var olmasına da üstü genelde kapalı.Violet vs.Mangaka göstermiyor sadece kamera başka yöne bakıyor.Bu bir eksiklik değil, neden eksiklik olsun. Aksine olması gereken bu. Shounen'in temelleri böyle atılmıştır. One Piece'de böyle şeyler olmaz.
Kaç yıldır olmaması esasında olmayacağının da bir göstergesi işte. Gerçek One Piece izleyicileri böyle şeyler beklemiyor seriden. Gerçek One Piece izleyicileri diyerek seni ya da diğer insanları dışladığımı düşünme. Senin gibi biri için(Kötü bir anlamı yok.) Naruto gibi romantizmin içinde bariz bir şekilde olduğu seriler daha iyi. Paylaştığın şarkılar, sözler vesaire bunu belli ediyor. Ama bu One Piece değil.Neden olmasin ? Kac yil devam ediyor en azindan bir ikilinin askini izlemek isteyen bir suru insan vardir..^^
Aynen öyle. Aslında bazı şeyler gösteriliyor fakat bunlar yukarıdaki arkadaşın olduğu gibi ana karakterler üzerinden gösterilmeyecek.Olmuyor değil ağaç bile ne durumda baksana. Romantizm var olmasına da üstü genelde kapalı.Violet vs.Mangaka göstermiyor sadece kamera başka yöne bakıyor.
Arada iyi gidiyor amaSeriyi düzgün devam ettirsinde romantizm olmasa da olur.
Evet yazdiklarin cok dogru o yuzden OP'de aradigimi bulamadim sarmadi beni hem drama hem de romantizm'de zayif oldugu icin..^^Kaç yıldır olmaması esasında olmayacağının da bir göstergesi işte. Gerçek One Piece izleyicileri böyle şeyler beklemiyor seriden. Gerçek One Piece izleyicileri diyerek seni ya da diğer insanları dışladığımı düşünme. Senin gibi biri için(Kötü bir anlamı yok.) Naruto gibi romantizmin içinde bariz bir şekilde olduğu seriler daha iyi. Paylaştığın şarkılar, sözler vesaire bunu belli ediyor. Ama bu One Piece değil.
Aynen öyle. Aslında bazı şeyler gösteriliyor fakat bunlar yukarıdaki arkadaşın olduğu gibi ana karakterler üzerinden gösterilmeyecek.
Drama var bence ve o yönüyle de çok seviyorum One Piece'yi.Evet yazdiklarin cok dogru o yuzden OP'de aradigimi bulamadim sarmadi beni hem drama hem de romantizm'de zayif oldugu icin..^^