Merak etme kalpten gitmez, hatta pek bir şey hissedeceğini de sanmıyorum her zamanki gibiŞu kadın reddedilir mi? Kadının her hali çok güzel çok beğeniyorum. Luffy ile olduğunda kalpten gitmezse iyi.
Merak etme kalpten gitmez, hatta pek bir şey hissedeceğini de sanmıyorum her zamanki gibiŞu kadın reddedilir mi? Kadının her hali çok güzel çok beğeniyorum. Luffy ile olduğunda kalpten gitmezse iyi.
Hancock'cuğumuz bir sarılmadan bir bakıştan evlenme teklifleri-çıkma teklifleri anladığından Luffy'i nikah masasına oturtunca ki düşüncesini merak etmiyor değilim yani.Merak etme kalpten gitmez, hatta pek bir şey hissedeceğini de sanmıyorum her zamanki gibi
Sonra bu adam Wano'ya gidiyor ve Robin'in geyşa olmasına ses çıkarmıyor.Şunu da şöyle buraya bırakayım
Gencecik adam buna kalmamalı. Hem kapaktan gideceksek böyle kapaklarda var.Şunu da şöyle buraya bırakayım
Hhaha ne alakası var çörekçi yav Hala mı bu konu lütfenSonra bu adam Wano'ya gidiyor ve Robin'in geyşa olmasına ses çıkarmıyor.
Robin 30 yaşında, Hancock 31 Demek ki Oda olgun verecek bizim ikiliyeGencecik adam buna kalmamalı.
Zoro koruyamadı sevgili Robin'i. O yüzden Robin kızımıza Zoro'dan daha iyilerini bulacağız.Hhaha ne alakası var çörekçi yav Hala mı bu konu lütfen
Robin 30 yaşında, Hancock 31 Demek ki Oda olgun verecek bizim ikiliye
Zoro'ya kız mı yok? Elini sallasa ellisi beeeZoro koruyamadı sevgili Robin'i. O yüzden Robin kızımıza Zoro'dan daha iyilerini bulacağız.
Aynen Robin de kim mişZoro'ya kız mı yok? Elini sallasa ellisi beee
Kız çok da onlarla konuşabilecek insan nerde. Zoro yapamaz o tarz şeyler.Zoro'ya kız mı yok? Elini sallasa ellisi beee