Bir daha açıklasana kronolojik sıradaO olayı koronolojik bir sırada ben açıkladım ama sen okumamışsın belli ki...
Artı olarak da kaşınıyorsun.![]()
Bir daha açıklasana kronolojik sıradaO olayı koronolojik bir sırada ben açıkladım ama sen okumamışsın belli ki...
Artı olarak da kaşınıyorsun.![]()
Kaç kere açıkladım bir daha mı açıklayayım?Bir daha açıklasana kronolojik sırada
Belki o troll ama bu sayede başkaları öğrenecek öyle düşün, burada 2000 kişi var.Kaç kere açıkladım bir daha mı açıklayayım?![]()
Sen okuyup anlayıp, öğrenmedin onların anlayacağını düşündün yani.Belki o troll ama bu sayede başkaları öğrenecek öyle düşün, burada 2000 kişi var.
Ne troll'ü ya. Kronolojik olarak sıvayışını merak ettim sadece.Belki o troll ama bu sayede başkaları öğrenecek öyle düşün, burada 2000 kişi var.
Benim üzerimden diğer üyeleri neden aşağılıyorsun ki, hiç yakışmadı. Bilgi paylaşıldıkça anlam kazanır. 1 kişiye bile faydan olacaksa tekrar yaz.Sen okuyup anlayıp, öğrenmedin onların anlayacağını düşündün yani.![]()
Bende merak ettim ama küstürmüşsün.Ne troll'ü ya. Kronolojik olarak sıvayışını merak ettim sadece.