1.Dragon
2.Enelin serüveni
3.One Piece
2.Enelin serüveni
3.One Piece
Balıkadam.Jack in su altında nefes alabilmesi
Balıkadam olmasına ihtimal vermiyorum . Canavar korsanlarında bir anormallik var . Adamlar ölmüyor. Bu da açıklanacak ama biraz beklememiz gerek .Balıkadam.
Ben Joy Boy'u çok merak ediyorum.
Dişlerinden belli. Kaido hariç, ölmediklerine dair bir şey geçmedi. Kaido yara bile almıyor. Bilinen sadece bir yarası var. Jack delik deşik oldu. Bir değiller yani. Yanlış bağlantı kurduğunu düşünüyorum.Balıkadam olmasına ihtimal vermiyorum . Canavar korsanlarında bir anormallik var . Adamlar ölmüyor. Bu da açıklanacak ama biraz beklememiz gerek .
Diş haricinde herhangi bir fiziksel özelliği benzemiyor . Parmakları perdeli değil , solungaç benzeri bir uzvu yok . Su altında ölmemesi de Oda'nın kafası esipte çizdiği bir olay olduğunu düşünüyorum .Dişlerinden belli. Kaido hariç, ölmediklerine dair bir şey geçmedi. Kaido yara bile almıyor. Bilinen sadece bir yarası var. Jack delik deşik oldu. Bir değiller yani. Yanlış bağlantı kurduğunu düşünüyorum.
Melez gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. Çok büyük bir sır değil ya, bence.Diş haricinde herhangi bir fiziksel özelliği benzemiyor . Parmakları perdeli değil , solungaç benzeri bir uzvu yok . Su altında ölmemesi de Oda'nın kafası esipte çizdiği bir olay olduğunu düşünüyorum .