Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] One Piece'e Dair Ütopik Senaryolar

Arkadaşlarla eğlencesine chatgptde görseller üretiyorduk. Sonra baktık açıklamalarda güzel hikaye çıkartıyor gpt görseli bırakıp senaryoları yazıya döktürmeye başladık.Yapay zeka hızını alamayıp kendi tuhaf yorumlarını da katmaya başlayınca bu hikayelerin sadece kendi grubumuz içinde kalmasına razı olamadım.

İşte bu sebeple burada bir konu açmak istemiştim lakin ne açmayı biliyorum ne de uygun bir başlık bulamadım. Sonra bu eski konu gözüme çarptı.

Evet tam olarak aradığım konu başlığı... Umarım bu konunun açılma amacını da karşılar yazacağım senaryolar.(chat gpt işbirliği sunar)

Burayı gerçek bir One Piece Ütopyasına dönüştüreceğim!

ilk hikayeye giriş;

bu hikaye karasakal devon üzerinden eğlencesine (arkadaşa trollük olsun diye) çizdirilmiş bir düğün görselinden başlıyor. Bir anda süpriz bir karakterin chat gpt tarafından önerilip hikayeye girmesiyle olaylar kontrolden çıkıveriyor. Biraz midede hazımsızlık ve beyinde donma hissi hissedebilirsiniz. Unutmayın uyarıldınız!

;
Senaryoya az hareket gelsin diye Karasakalın ezeli düşmanı Shanksi düğüne gizlice soktuk ve Karasakal'ı kaçırmasını istedik.
  • 🎩 Shanks, düğün günü gizlice düğünü basıyor.
  • 😤 Karasakal’ın evlendiğini öğrenince inanılmaz kıskanıyor (belki de Devon’a değil, Karasakal’a takıntılı).
  • 🗡 Kargaşa çıkıyor, Shanks Karasakal’ı kaçırıyor — herkes şokta, Devon öfkeden delirmiş!
Devon gelinliğin içinde öfkeyle haykırırken, Shanks Karasakal’ı kaçırıyor.

bu krizin çözümlenmesi için GPT bana 3 seçenek sundu:
  1. Devon intikam yemini edip başka birine mi yöneliyor?
  2. Kaçırılan Karasakal, Shanks’ın gemisinde “balayı esareti” mi yaşıyor?
  3. Yoksa Mihawk “bu saçmalığa bir son vermek gerek” deyip ortalığı mı karıştırıyor?
Şey... evet onu seçmeliydim.

Artık hikayemiz bu noktadan itibaren bölüm bölüm devam edecek. (Tabi konu kapatılmazsa ahshs)

Son düzenleme:
Bölüm 1: ⚔ "Bu Saçmalığa Bir Son Verilmeli" - Mihawk Sahneye Çıkıyor Olaylar kontrolden çıkmışken...

Mihawk adasında huzurluca şarabını yudumlarken bir yandan da günlük gazetesini okur. Gözüne o çarpıcı başlık ilişir.

“Karasakal ve Devon bugün evleneceklerdi… ama Shanks onu düğünden kaçırmaya çalıştı…”

Mihawk, Shanks'in yine bir işlere karışmasından bıkkın bir şekilde:
“Ben sadece sakin bir hayat istiyordum…” diyerek derin bir nefes verir.

Ardından, tek başına devasa kılıcıyla Shanks’ın gemisine gider. Karasakal bağlanmış ve öfkeli, Shanks sinirli ve Devon ise halaona bağırıp küfürler savuruyor...

Mihawk hepsine tek bir bakış atar:
“Üçünüz de saçmalıyorsunuz.😑

Mihawk'un bu kadar ciddi ve sakin bir şekilde karşılarına çıkması, diğer karakterlerin sinirlerini daha da bozar.

Shanks öfkeyle “Neden buraya geldin?” diye bağırırken, Karasakal tam karşısında Mihawk’un gözlerine bakarak “Bunu bana diyemezsin!” der.

Devon ise bir yandan isyanını sürdürüp, bir yandan da “Burası benim oyun alanım!” diye haykırır.

Mihawk ise tek bir bakışla hepsine tek kelimeyle cevap verir: “Durun.”
Shanks, Karasakal ve Devon'un gözleri Mihawk’a sabitlenmişken, Mihawk sakin bir şekilde “Bu kadar karmaşa yetmez mi?” der. (Ancak Shanks'in ne diye damadı kaçırdığını anlamamıştır. Haberde gelin kaçırıldığı yazmaktadır.)
— Devamı bir sonraki bölümde.​

Son düzenleme:
Bölüm 1: ⚔ "Bu Saçmalığa Bir Son Verilmeli" - Mihawk Sahneye Çıkıyor Olaylar kontrolden çıkmışken...

Mihawk adasında huzurluca şarabını yudumlarken bir yandan da günlük gazetesini okur. Gözüne o çarpıcı başlık ilişir.

“Karasakal ve Devon bugün evleneceklerdi… ama Shanks onu düğünden kaçırmaya çalıştı…”

Mihawk, Shanks'in yine bir işlere karışmasından bıkkın bir şekilde:
“Ben sadece sakin bir hayat istiyordum…” diyerek derin bir nefes verir.

Ardından, tek başına devasa kılıcıyla Shanks’ın gemisine gider. Karasakal bağlanmış ve öfkeli, Shanks sinirli ve Devon ise halaona bağırıp küfürler savuruyor...

Mihawk hepsine tek bir bakış atar:
“Üçünüz de saçmalıyorsunuz.😑

Mihawk'un bu kadar ciddi ve sakin bir şekilde karşılarına çıkması, diğer karakterlerin sinirlerini daha da bozar.

Shanks öfkeyle “Neden buraya geldin?” diye bağırırken, Karasakal tam karşısında Mihawk’un gözlerine bakarak “Bunu bana diyemezsin!” der.

Devon ise bir yandan isyanını sürdürüp, bir yandan da “Burası benim oyun alanım!” diye haykırır.

Mihawk ise tek bir bakışla hepsine tek kelimeyle cevap verir: “Durun.”
Shanks, Karasakal ve Devon'un gözleri Mihawk’a sabitlenmişken, Mihawk sakin bir şekilde “Bu kadar karmaşa yetmez mi?” der. (Ancak Shanks'in ne diye damadı kaçırdığını anlamamıştır. Haberde gelin kaçırıldığı yazmaktadır.)
— Devamı bir sonraki bölümde.​
Hemcinsime destek

Gizli içeriğe aldığın görseller görünmüyor. Yeniden düzenlersen iyi olur. Başlangıç gayet güzel.
3lü grubun Mihawk'a kitleniş. Sanki ileride pişman olacak geldiğine. :d

Daha başına neler gelecek, hikayenin devamını bekliyorum. :gamyon:

Hemcinsime destek

Gizli içeriğe aldığın görseller görünmüyor. Yeniden düzenlersen iyi olur. Başlangıç gayet güzel.
3lü grubun Mihawk'a kitleniş. Sanki ileride pişman olacak geldiğine. :d

Daha başına neler gelecek, hikayenin devamını bekliyorum. :gamyon:
sorunu düzelttim, teşekkürler söylediğin için 😁 Kavganın arasına girmemeliydi Mihawk, kim bilir neler gelecek başına;)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık