Sasuke, Sakura'yı gelin aldı ama çocukları da var. Zoro daha 3 çocuk yapacak hahahaYa Zoro ile alakası yok ki, ana karakterin kadim dostu sessiz kuul yan karakter hep aseksüel olur. Bu kuraldır.
Sasuke, Sakura'yı gelin aldı ama çocukları da var. Zoro daha 3 çocuk yapacak hahahaYa Zoro ile alakası yok ki, ana karakterin kadim dostu sessiz kuul yan karakter hep aseksüel olur. Bu kuraldır.
Ya Sasuke'de aseksüeldi, ama Sakura'nın gönlü olsun istedi. Naruto ile yaptıkları dövüşten sonra aydınlandı.Sasuke, Sakura'yı gelin aldı ama çocukları da var. Zoro daha 3 çocuk yapacak hahaha
Chopper bile aseksüel değil beeYa Sasuke'de aseksüeldi, ama Sakura'nın gönlü olsun istedi. Naruto ile yaptıkları dövüşten sonra aydınlandı.
Zoro da Tashigi ile evlenir belki, ama cinsel münasebetleri olmaz. Hem bence aseksüellik çok havalı bir şey.
Doğrudur. Seri sonunda anlarız.Chopper bile aseksüel değil bee
Neyse bro Şaka ile karışık yazdım he ona göreDoğrudur. Seri sonunda anlarız.
Ben de öyle canım, sorun yok.Neyse bro Şaka ile karışık yazdım he ona göre
Ağlıyor...Roger'ın idamında arkası dönüktü bir şey saklıyor gibiiiii
Biri zincirci biri kırbaçcı iyi geçinirler orada. Sadi vuruyordur kırbacı buna daha fazla anlatirsam sorun olur siz düşünün gerisini...@Sir Crocodile Ben asıl senden Dof'un hapishane maceralarını duymak isterim. Sadi denilen karakter eminim gerekli muameleyi yapıyordur.