Utopik dedik gerçek değil.Zoro zaten Kaido'yu kesecek başka birşey ile gel.Zoro güzelce ağzına yüzüne, dayak yerken, pis pis gülmeye başlar. Olaya bak olaya, pis pis gülüp Kaido tamam sevimli bir ejderciksin ve biraz da korkutucusun ama benden bu gözü alanın yanında bir hiçsin der xD Sonra çeker emaneti verir adaleti. Gg Wp, easy
Geyik miymiş burası ben olması muhtemel şeyler sandım siz Croc'un kadın olma olayını konuşunca, tamam kusura bakmayın benim hatamUtopik dedik gerçek değil.Zoro zaten Kaido'yu kesecek başka birşey ile gel.
Utopik olan Sir Crocodile arkadaşın kadın çıkmasıydı karakterin değil.Geyik miymiş burası ben olması muhtemel şeyler sandım siz Croc'un kadın olma olayını konuşunca, tamam kusura bakmayın benim hatam
Ivankov kendi ağziyla diyor "Onu çaylak olduğu zamanlardan taniyorum" diye yani dediği vakit az çok tanınan biri kendisi öyle bir şey olması zaman bakımından da mümkün olmuyor kısaca.Bunlar hep Ivankov'un suçu. İçimize kurt düşürdü bir kere
Utopik olan Sir Crocodile arkadaşın kadın çıkmasıydı karakterin değil.
Roger'ın idamında arkası dönüktü bir şey saklıyor gibiiiiiIvankov kendi ağziyla diyor "Onu çaylak olduğu zamanlardan taniyorum" diye yani dediği vakit az çok tanınan biri kendisi öyle bir şey olması zaman bakımından da mümkün olmuyor kısaca.
Kuru iftira adam sadece hedefine odaklanmış o yüzden karı kıza çok yüz vermiyor. Asıl Luffy den şüphelenmek lazımZoro aseksüel. Tashigi ile shipliyorum kendisini, çok uyumlu bir çift olacaklar.
Ya Zoro ile alakası yok ki, ana karakterin kadim dostu sessiz kuul yan karakter hep aseksüel olur. Bu kuraldır.Kuru iftira adam sadece hedefine odaklanmış o yüzden karı kıza çok yüz vermiyor. Asıl Luffy den şüphelenmek lazım