Muhafızin Sanjinin yatağına yatması ve sonradan Sanjiye bakmaya gelenlerin Aa iyi yatıyormuş deyip gitmeleri yeterli mi yoksa diğer saçmalıkları sıralayayım miLinçlemeyin de Tüm Kek neden bu kadar sevilmiyor ? Benim gayet beğendiğim bir arc
Muhafızin Sanjinin yatağına yatması ve sonradan Sanjiye bakmaya gelenlerin Aa iyi yatıyormuş deyip gitmeleri yeterli mi yoksa diğer saçmalıkları sıralayayım miLinçlemeyin de Tüm Kek neden bu kadar sevilmiyor ? Benim gayet beğendiğim bir arc
SıralaMuhafızin Sanjinin yatağına yatması ve sonradan Sanjiye bakmaya gelenlerin Aa iyi yatıyormuş deyip gitmeleri yeterli mi yoksa diğer saçmalıkları sıralayayım mi
uzunluğu harici güzel bir arc bence efekt , animasyon olarak ta one piece in en iyi arcı , olay kurgu vs. de iyi işlenmiştiLinçlemeyin de Tüm Kek neden bu kadar sevilmiyor ? Benim gayet beğendiğim bir arc
Animedeki müzikal teması çok güzeldi.Linçlemeyin de Tüm Kek neden bu kadar sevilmiyor ? Benim gayet beğendiğim bir arc
Zoro yok.Linçlemeyin de Tüm Kek neden bu kadar sevilmiyor ? Benim gayet beğendiğim bir arc
@Smoker ın WCIdaki saçmaliklarla ilgili bir konusu veya yorum dizisi vardı aradım bulamadım, bulunca atarım buraya.Sırala
Sırala
@Smoker ın WCIdaki saçmaliklarla ilgili bir konusu veya yorum dizisi vardı aradım bulamadım, bulunca atarım buraya.