Ben de startv'de görmüştüm fakat o aralar tüplü televizyonumuzun tüpü cortlamıştı :T Belki yarım yamalak izlediğim bi 20 bölüm vardır. Animesini biliyordum ama mangasına başlamam Naruto animesi sayesinde ki onun hikayesi de budur.
Naruto'nun çevirildiği siteleri veya tartışıldığı forumları arıyordum. Türkçe çeviri ararken kendimi yabancı bi forumda buldum :T İnsanın biri imzasına şunu koymuş.
Dedim noluyo lan kim bu Sonra yardırdım.
Naruto'yu 5-6 sene önce google'da şimşek efekti görsellerine bakarken keşfettim.
Sasuke'nin gif i vardı chuunin sınavında Gaara'ya ilk defa chidori kullanıyordu. Bu ne la dedim böyle yardıra yardıra gidiyor bu derken youtube'da vsleri izlerken buldum kendimi. 1 Haftada ben güncele gelene kadar Orochimaru 3.Hokage'yi öldürdü.
Animeleri az çok biliyordum arkadaşlardan falan ama ilk okuduğum manga Narutodur. Naruto sayesinde de OP'u keşfettim zaten.
Naruto çok güzeldi be. Sanki en pahalısından lux çerez gibiydi. Ama şimdi sanki o tabağımdaki lux çerez bitmiş ve dibinde şans eseri büfecinin çerezi doldururken yan bölmeden düşürdüğü ay çekirdeği var ve o ay çekirdeğinin acı çıkıp yediğim tüm çerezi zehir etmiş hissine kapılıyorum. Üzülüyorum. Niye böyle oldu ya sebebi neydi ki?!
Ahahahahsdashdjaasdalşdhasd