O özel azınlıktayım sanırım.Seriye sonradan başlayanların geleneği Ace spoilerı yemek zaten. Onu yemeden başlayan varsa tebrik ediyorum.
O özel azınlıktayım sanırım.Seriye sonradan başlayanların geleneği Ace spoilerı yemek zaten. Onu yemeden başlayan varsa tebrik ediyorum.
Bahsettiğim kuzenim inatla geçmiyor mangaya, animeyi biriktiriyor hep. Ben de sabo spoilerı verdim buna. Defterin intikamı.Star tv'de başlayacağını görenlerdenim yani denk gelmedim. O sıralar yeni böyle fantastik bir çizgi film başlasada izlesek modundayız digimon bitmiş pokemon kaldırılmış, beyblade o biçim, transformers sarmıyor artık bi ara monster vardı onuda dublajını iptal ettiler derken Lastik çocuk diye eklediler hayatımıza. Baya baya izledim o zamanlar bir bölüm dahi kaçırmamaya dikkat ederdim. 2008lerde ilk 60 bölümü seyrettim 2009'da da burada bir üye 60mb'lık bölümler paylaşıyordu o sıra tabi net kotalı o vesileyle KF'yi tanımış oldum.
Bu vesileylede kalıcı ve harika dostluklar edindim o yüzden acısıyla tatlısıyla sohbet ettiğimiz bu ortamı bize sağlayan @brook ve emektar üyelere bir teşekkürü eksik görmeyelim.
Edit: Başlattığım hiç bir arkadaşıma Ace spoileri vermedim.
İnternete Sabo yazsan çıkıyordu cevabı o sıralar.Bahsettiğim kuzenim inatla geçmiyor mangaya, animeyi biriktiriyor hep. Ben de sabo spoilerı verdim buna. Defterin intikamı.
Bende azınlıktanım . Bende odadaki arkadaşı başlattım sayılır one piece marinford arctan dövüş sahneleri gösteriyordum Ace i gördü bu niye bağlı bağırıyor falan diye sordu bende kanka dur ne yaptın sen sakin ol izleyince öğrenirsin dedim . Tamam kanka öyleyse dedi . o spoileri vermemek için çok uğraştım ama biraz verdim sanırım .O özel azınlıktayım sanırım.
O konularda izole bir insandır, ne bir sayfa takip eder ne de nete bir şey yazar. Zaten Sabo çıktıktan iki hafta sonra vermiştim. Tam yerine oturdu yani.İnternete Sabo yazsan çıkıyordu cevabı o sıralar.
Yok ben ondan bahsetmiyorum hani bu devrimin sembolü olmuş olan terlik mevzusu.O konularda izole bir insandır, ne bir sayfa takip eder ne de nete bir şey yazar. Zaten Sabo çıktıktan iki hafta sonra vermiştim. Tam yerine oturdu yani.
Yok ben ondan bahsetmiyorum hani bu devrimin sembolü olmuş olan terlik mevzusu.
Ayıktın mı
Edelim tabi. Eski komşu çocuğunu hatırlattın bana. Beyblade hastasıydı çocuk, daha doğrusu Bilgiç fanıydı. Biz topaç çevirirken bu da elinde defter kalemle gezer topaç resimleri falan çizerdi.Çok etkilenmiştim reyizden.
Ki bazen olurdu da.
Bir ara muhabbetini edelim senle bunun.
Ek: Seriye sonradan başlayanların geleneği Ace spoilerı yemek zaten. Onu yemeden başlayan varsa tebrik ediyorum.