Bu kadar uzun olup da bu kadar tutarlı başka seri yok. Tutarsız saydığımız 4-5 şey bile tartışma konusu. One Piece evreni canlıdır, candır.
Bir de ben deneyeyim. Gerçi açık hataları yayınlayacaklarını sanmıyorum.Ben sordum, yayınlamadı.
One Piece üzerinde tartışılacak konusu bitmeyen bir seri. Gerçekten de canBu kadar uzun olup da bu kadar tutarlı başka seri yok. Tutarsız saydığımız 4-5 şey bile tartışma konusu. One Piece evreni canlıdır, candır.
Gençlik pınarıBir de ben deneyeyim. Gerçi açık hataları yayınlayacaklarını sanmıyorum.
One Piece üzerinde tartışılacak konusu bitmeyen bir seri. Gerçekten de can
++
Beyazsakal korsanları da bug değil mi? Beyazsakal dışındakiler Roger zamanında aktif olacak kadar yaşlı değiller. Bu adam nasıl bu kadar güçlü olabildi?
Oy değiştirme hakkı olsaydı değiştirirdim Şiki-sanNot: 3.lüğe düştük yoldaşlar; yüklenin dediysek bizim şıkka yüklenin dedik.. zirveye kadar soluksuz; hadi....
WB zaten başka bir tayfadaydı başta. Bu gördüğümüz yeni tayfası ve yıllar geçtikçe adam eksiliyordur. Hatırlarsan Ace'i 2. Tümen komutanı yapmışlardı. Herhalde önceden başka biri vardı. Böyle böyle değişmiştir tayfası diye düşünüyorum. Çünkü Marco, Jozu falan çok yaşlı gözükmüyor. Taş çatlasın 40-41 yaşlarında gözüküyor.Bir de ben deneyeyim. Gerçi açık hataları yayınlayacaklarını sanmıyorum.
One Piece üzerinde tartışılacak konusu bitmeyen bir seri. Gerçekten de can
++
Beyazsakal korsanları da bug değil mi? Beyazsakal dışındakiler Roger zamanında aktif olacak kadar yaşlı değiller. Bu adam nasıl bu kadar güçlü olabildi?
öyle istediğimiz şeyi sorabiliyor muyuz?Ben sordum, yayınlamadı.
Reddit'te kampanya vardı. O zaman yollamıştım.öyle istediğimiz şeyi sorabiliyor muyuz?
Senin ki ateizmi çürüten soru gibi olduCrocodile su veya kana temas edince kuma dönüşemiyor ya. Peki neden kendi vücudu kanayınca kuma dönüşebiliyor?