Geyikten anca o kadar insan oluyor demek ki.
Geyikten anca o kadar insan oluyor demek ki.
Bilmiyorum belki Oda'nın bilgisinde yapılmış olabilir belki de öylesine koyulmuştur. @Smoker sen de gördün mü o sahneyi?Sonra yerine koyarken dikiyor mu
Animeyi ciddiye alamam. Aşağıdaki videoda 3:29'dan sonrasını izle.Bilmiyorum belki Oda'nın bilgisinde yapılmış olabilir belki de öylesine koyulmuştur. @Smoker sen de gördün mü o sahneyi?
saniye 32-33 arası
Ve hiçbiri bu seri kadar dengeli ve canlı değil. 400 bölümlük nice seriler gördük kıçtan uydurma etkilerle dengenin sağlandığıOPtan uzun 20ye yakın seri var, o kadar emin olma derim.
Kendi kanı olduğu için olabilir.Crocodile su veya kana temas edince kuma dönüşemiyor ya. Peki neden kendi vücudu kanayınca kuma dönüşebiliyor?
Tabi canım OPtaki denge ilahi zaten. Keşke tüm seriler 400 bölümlük seri kadar dengeli olsa.Ve hiçbiri bu seri kadar dengeli ve canlı değil. 400 bölümlük nice seriler gördük kıçtan uydurma etkilerle dengenin sağlandığı
@Master of PuppetsTabi canım OPtaki denge ilahi zaten. Keşke tüm seriler 400 bölümlük seri kadar dengeli olsa.
Avatarıma odaklan.@Master of Puppets
400 bölümlük seri hangisi ya?
Bi işin verin de ona göre kıyaslayalım. Sarı çizmeli Mehmet ağa gibi oluyor böyle
Sence Reiper hangi seriyi över derdim de sen yeniymişsin xD.@Master of Puppets
400 bölümlük seri hangisi ya?
Bi işin verin de ona göre kıyaslayalım. Sarı çizmeli Mehmet ağa gibi oluyor böyle