Anadolu Ajansı manipülasyon yapıyor.Sandıkları terketmeyin.Akainu kaçırılmış.Kesin bilgi
Ya haahahahah başka yerde kum kum öv hadi burada bile croco övüyor ya sen ne anlarsın iş birliğinden hareketlere bak. Git köşede sables atta kendine gel.@Jiso tıpkı Dof gibi yanar döner oldu pek şaşırmadım.
Zaten Crocodile da biliyordu bunun yanar döner biri olduğunu o yüzden bunu attı başından.
Boşuna demedim şu karaktersiz Dof ile aynı yerde adını anmayın Crocodile'ın diye. Yine de Koffy'e rağmen Crocodile'a oy attım. Adam hiç olmazsa dediklerinin arkasında. Ahhh bu Koffy fanları biraz akıllı olsalar...
Hayır .sYa bırak. Kesin sen dedin Akakaniş'e oy at diye.
Burada kazanamazlardı, Doffy Crocoyu peçete gibi kullanıp atacaktı bu nasıl ortaklık, Croco kullanılcanı anlayınca geri bastı.. Doffy samanın yeri yanlış, adamın işi kaos her yerde eli ayağı var.Dofy'nin kendisi bile Croco'ya ortaklık teklif etmişken senin onun adına neye dayanrak Croco ile işi olmaz diyorsun. Kendine Dofy fanı falan deme artık. Aforoz edilsen yeri.
Şunun tipe ya.Dünyanın yönetimini buna verdiniz:
Meclis koltuk simülasyonu aradım da bulamadım. Yoksa bir oy oranlarına göre bir şeyler yapacaktım.Kimse sevinmesin ve sandıkları terk etmesin. Seçim barajı %10 olduğuna göre meclise 4 parti girdi ve hiçbiri de majör çoğunluğu elde edemedi. Tek başına iktidar yok, çok çılgın koalisyon var.
Hainlerin ihaneti sonucu partimiz %0.3 gibi komik bir yüzdeyle meclise giremedi. Bu ihanet unutulmaz.
Öylelermiş. Kandırıldım ve kalbimden vuruldum.
Piyon olmayı seçtiniz. Dofy ve Croco gibi şahlar sizle gurur(!) duyardı.
Dofy'nin kendisi bile Croco'ya ortaklık teklif etmişken sen onun adına neye dayanarak Croco ile işi olmaz diyorsun. Kendine Dofy fanı falan deme artık politik piyon. Aforoz edilsen yeri.
Hemen toplanıyoruz hahahSaka olması isteniyorsa Saka olsun kardeşim. Hak ettikleri gibi yönetilsinler! Biz gerekeni yaparız. Tüm Devrimci Komutanları toplayın!
Kardeş kardeşi vurmaz biz adaleti sağladık!@Mr.Bushido Roronoa mod geldi diye sevindik, bizi forum tarihinden silecek. Çok yanlış yaptık.
Üzdü buPiyon olmayı seçtiniz. Dofy ve Croco gibi şahlar sizle gurur(!) duyardı.
Reyiz bir yorumun diğer yorumunu tutmuyor. Üstelik bunu aynı mesaj içinde yapıyorsun :dHemen toplanıyoruz hahah
Kardeş kardeşi vurmaz biz adaleti sağladık!
Derdi sorun çözmek olsa bunu anlayabilirdim. Çözdüğü sorunlar da yolda edindiği arkadaşlarına yardım edip onları mutlu etmeye çalışmasının sonucu. Sevdiklerine zarar gelmediği sürece dünya yansa umurunda olmaz.Luffy siyasete giriş yaptı. Dayak ile sorunların ''kökten ve gerçek anlamda'' çözülmediğini öğrenince Shanks'ın da desteği ile East Blue'daki köyünden aday adayı olarak ilk adımı attı.
Ben odama çekiliyorum, tüm randevularımı iptal edin. Bu acı saçmalığa daha fazla katlanamayacağım.Bunlarla aynı sofrada oturulmaz artıkın.
Sen de beni üzdün.Üzdü bu