Kendine Luffy'ci diyenler de utansın. Luffy böyle bir seçime katılmazdı.Kendine Dofi'ci diyenler utansın.
Kendine Luffy'ci diyenler de utansın. Luffy böyle bir seçime katılmazdı.Kendine Dofi'ci diyenler utansın.
En azından çit var bunda. Luffy elini kolunu sallaya sallaya en büyük denizci topraklarında gezdi.Luffy ülkeyi yönetiyor
Yönetmiyor .d
Ülke yönetecek adama bakLuffy ülkeyi yönetiyor
Yönetemiyor .d
Bazen halk için adalet için yapmayacağın şeyleri yaparsın.Kendine Luffy'ci diyenler de utansın. Luffy böyle bir seçime katılmazdı.
Daha seçimleri kutluyoruz. Yarın sabah mesai ile icraatler başlar. xdKardeşim icraatler nerede? Boşuna mı oy verdim ben size?
KANDIRILDIK!!
Sorunu döverek çözer ve geçip gider. Seçim, yıllarca yönetmek, düzen sistem falan. Luffy bu kelimeleri duyunca bile başı ağrır. Hainsiniz siz. Luffy'ye ihanet ettiniz.Bazen halk için adalet için yapmayacağın şeyleri yaparsın.
Ben onlara boşuna demiyorum kendilerine Dofi'ci diyen bu tarz benim ekibi diye. Kim öndeyse ona gidiyorlar.Sorunu döverek çözer ve geçip gider. Seçim, yıllarca yönetmek, düzen sistem falan. Luffy bu kelimeleri duyunca bile başı ağrır. Hainsiniz siz. Luffy'ye ihanet ettiniz.
Başka hainler de var. @Violet ve @Jiso beni hayal kırıklığına uğrattınız reziller. Dofy ve Croco varken nasıl başkalarının politik oyunlarında piyon olursunuz.
Güldürüyor bunlarAkai pfft. Akainu adalet get.. hehe Akainu adalet getiriy- HAHAAHAHA
Doffy sama ve Croco kalbimin kralları Ama Luffy'nin yönetmesine izin veremezdik.Gerçi başarılı da olamadıkSorunu döverek çözer ve geçip gider. Seçim, yıllarca yönetmek, düzen sistem falan. Luffy bu kelimeleri duyunca bile başı ağrır. Hainsiniz siz. Luffy'ye ihanet ettiniz.
Başka hainler de var. @Violet ve @Jiso beni hayal kırıklığına uğrattınız reziller. Dofy ve Croco varken nasıl başkalarının politik oyunlarında piyon olursunuz.